Te koop: nabij Houtbroek, 6039 RL Stramproy

Vraagprijs
Type object Losse grond

Beschrijving

Hierbij bieden wij u een perceel cultuurgrond aan, groot ca. 00.25.50 ha, welk is gelegen nabij Houtbroek. Het perceel is gelegen in Vlaanderen op de grens met Stramproy. Het perceel heeft een goede vorm.

KADASTER
Kinrooi 2e afdeling Molenbeersel, sectie D, nummer 1337B, groot ca. 00.25.50 ha.

BESTEMMING
Het perceel is gelegen binnen het bestemmingsplan “Origineel gewestplan Limburgs Maasland”, gepubliceerd in het Belgisch staatsblad op 15-11-1980. Het perceel cultuurgrond heeft het plangrondvlak “agrarische gebieden” met tevens ”Landschappelijke waardevolle gebieden”.

GEBRUIK
Het betreft een perceel cultuurgrond, welke in gebruik is als grasland. Het perceel is
gelegen nabij de onverharde wegen, de ‘Houtbroek’ te Stramproy en het ‘Dekkerstraatje’
te Molenbeersel. Deze wegen sluiten aan op de ‘Weertersteenweg’ (N762) te Molenbeersel en op de ‘Frans Strouxstraat’ (N292) te Stramproy. Het perceel ligt op de grens tussen Nederland en België. De grondsoort betreft zandgrond. In de omgeving zijn veelal bosgronden en agrarische cultuurgronden gelegen deze voor diverse akkerbouw- en tuinbouwgewassen in gebruik zijn.

BIJZONDERHEDEN
Het perceel is gelegen in het ruilverkavelingsplan ‘Molenbeersel’. Hierdoor is er op het perceel een recht van voorkoop geldend ten behoeve van de Vlaamse Landmaatschappij. Verkoper, dan wel de behandelend notaris, is verplicht om bij het tot stand komen van een koop de Vlaamse Landmaatschappij hiervan in kennis te stellen en het perceel tegen dezelfde voorwaarden en condities aan te bieden aan de Vlaamse Landmaatschappij. Vervolgens heeft de Vlaamse Landsmaatschappij het recht om de koop over te nemen waardoor de oorspronkelijke koper het perceel niet meer gegund zal krijgen.

AANVAARDING
In overleg

VRAAGPRIJS
€ 4,50 per m² k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Frank Kessels (Registermakelaar/Taxateur) of Timon Dols (Makelaar)
t: 06-55720209 / 06-51225838
e: fkessels@arvalis.nl / tdols@arvalis.nl

Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA Roermond
t: 0475-355700
www.arvalismakelaars.nl

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 68059/30409
Vraagprijs Vraagprijs
Bouw
Type object Losse grond
Soort bouw Bestaande bouw

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart