Uw aanbod gratis op Vastgoed van het land

Alle makelaars en rentmeesters zijn welkom

Vastgoed van het land is nu ook toegankelijk voor iedere makelaar of rentmeester die actief is in agrarisch- of landelijk vastgoed. Het plaatsen van aanbod is geheel gratis. Dus leden van NVM, VBO Makelaar, Vastgoedpro, NVR en ongebonden makelaars zijn van harte welkom! Het enige dat u nodig heeft is de juiste CRM software om uw objecten aan te leveren.

Leden van Vastgoedpro
Leden van Vastgoedpro die zijn ingeschreven in het Kennisplatform Landelijk Vastgoed kunnen objecten en overige gegevens invoeren via Kolibri. Bent u lid van Vastgoedpro maar niet ingeschreven bij dit Kennisplatform, informeer dan bij uw Vastgoedpro Account Manager naar de mogelijkheden. 

Hoe kan ik beginnen met aanleveren?
Werkt u met RealWorks of Kolibri en u wilt direct uw aanbod op Vastgoedvanhetland.nl plaatsen, dan dient u eerst de koppeling met Vastgoedvanhetland.nl voor uw account/kantoor te laten activeren. Neem hiervoor contact op met uw CRM leverancier. Het is mogelijk dat er voor deze koppeling kosten in rekening worden gebracht door uw softwareleverancier.

Vastgoedvanhetland.nl
De schans 19-41
8231KA Lelystad
E-mailadres:
 
 
Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.