Contact

Vastgoed van het land is ook toegankelijk voor iedere makelaar of rentmeester die actief is in agrarisch- of landelijk vastgoed. Het plaatsen van aanbod is geheel gratis. Dus leden van NVM, VBO Makelaar, Vastgoedpro, NVR en ongebonden makelaars zijn van harte welkom! Het enige wat je nodig hebt is de juiste CRM software om jouw objecten aan te leveren.

Leden van Vastgoedpro
Leden van Vastgoedpro die ingeschreven staan bij de beroepsvereniging kunnen objecten invoeren. Het plaatsen van aanbod is geheel gratis. Ben je lid van Vastgoedpro maar is het voor jou niet mogelijk om te publiceren? Informeer dan bij jouw Vastgoedpro accountmanager naar de mogelijkheden. 

Hoe kan ik beginnen met aanleveren?
Werk je met RealWorks of Kolibir en je wilt direct jouw aanbod op Vastgoedvanhetland.nl plaatsen, dan dien je eerst de koppeling met Vastgoedvanhetland.nl voor jouw account/kantoor te laten activeren. Neem hiervoor contact op met jouw leverancier. Het is mogelijk dat er voor deze koppeling kosten in rekening worden gebracht door uw softwareleverancier.

Vastgoedvanhetland.nl
De schans 19-41
8231KA Lelystad
E-mailadres:
 
 
Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.