Nieuw in verkoop

Te koop: Heggervoetpad, 6365 EK Schinnen

€ 39.975,- k.k.
Type object Losse grond
Status Nieuw in verkoop

Beschrijving

Het perceel cultuurgrond is in gebruik als grasland en is gelegen aan het Heggervoetpad, nabij de buurtschappen 'Hegge' en 'Nagelbeek' te Schinnen. De grond is goed geschikt als grasland, hooiweide en/of hobbyweide. Tevens biedt het perceel de mogelijkheid tot het recreëren en/of genieten van uw eigen stuk grasland. Het perceel is bereikbaar middels een verharde weg vanuit 'Hegge'. Het perceel kan in zijn geheel worden aangekocht, maar het is -in overleg- ook mogelijk om een van de twee delen van het perceel aan te kopen.

KADASTRALE SITUATIE
Perceel A: Schinnen, sectie D, nummer 3355, groot 00.26.30 ha.
Perceel B: Schinnen, sectie D, nummer 3359, groot 00.35.20 ha
tezamen groot 00.61.50 ha

BESTEMMINGSPLAN
Het perceel ligt in het bestemmingsplan 'Buitengebied Schinnen' en is onherroepelijk vastgesteld op 14-03-2013. Het perceel heeft de enkelbestemming 'Agrarisch met waarden', verder heeft het de dubbelbestemming 'Waarde- Archeologie 2' en 'Leiding - Gas' en gebiedsaanduiding 'vrijwaringszone - weg 1' .

BODEM EN GEBRUIK
De grondsoort betreft löss. Het perceel is de laatste jaren in gebruik geweest als grasland en heeft daarmee de status 'blijvend grasland'.

AANVAARDING
In overleg

VRAAGPRIJS
€ 6,50 per m² k.k.

BIJZONDERHEDEN
Het perceel wordt in zijn geheel aangeboden met tevens de mogelijkheid om een gedeelte van het perceel aan te kopen. Een koop bestaande uit een deel van het perceel komt enkel tot stand indien er gelijktijdig een koper is voor elk afzonderlijk deel. De twee delen zijn momenteel gescheiden middels een hekwerk. Bij een geplitste verkoop dient er ten hoogte van 'deel B' een nieuwe in- en uitrit gerealiseerd te worden.

Het perceel is vanuit 'Hegge' toegankelijk middels een verharde weg welke onder de A76 doorloopt. Deze ontsluiting is voldoende breed en hoog om het perceel met landbouwvoertuigen te bereiken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Timon Dols (Makelaar)
t: 06-51225838
e: tdols@arvalis.nl

Arvalis kantoor Maastricht Airport
Europalaan 24
6199 AB Maatricht Airport
t: 043 - 450 5100
www.arvalismakelaars.nl

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 68059/33513
Vraagprijs € 39.975,- k.k.
Status Nieuw in verkoop
Bouw
Type object Losse grond
Soort bouw Bestaande bouw

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart