Te koop: Hoofdweg 562-564, 2132 MJ Hoofddorp

Type object ALV overig

Beschrijving

Terrein te koop via ONLINE INSCHRIJVING: voormalig waterzuiveringsterrein gelegen bij Hoofdweg 562 en 564 te Hoofddorp.
 
Bieden vanaf € 2.800.000,- op basis van kosten koper.
 
Percelen grond waarop de voormalige afvalwaterzuiveringsinstallatie was gesitueerd en waar nog twee dienstwoningen aanwezig zijn. Het hoogheemraadschap van Rijnland biedt het terrein uitsluitend aan via een openbare, online aanbiedingsprocedure.
 
Wilt u hier uw bedrijfsactiviteiten gaan uitoefenen?
 
Aanbieding:
4 kadastrale percelen (Gemeente Haarlemmermeer, sectie AK, nummers 3531, 3532, 3534 en 3535) samen 14.790 m².
De voormalige waterzuiveringsinstallatie is ongeveer 20 jaar geleden gesloopt en verwijderd. De aanwezige 2 (oude) dienstwoningen zijn niet te bezichtigen. Het terrein is niet overal vlak en is overgroeit met o.a. braamstruiken, elzen en andersoortige houtopstanden, waardoorheen meerdere paden lopen. Zowel het terrein als de twee voormalige dienstwoningen worden verkocht in de staat waarin zij nu en in de toekomst verkeren.
 
Ligging:
Het terrein ligt aan de noordwestelijke rand van Hoofddorp, direct ten zuiden van de N201 (Weg om de Noord) met diverse sportaccommodaties en een woongebouw aan de achterzijde.
De percelen zijn prima bereikbaar per auto, openbaar vervoer en fiets. Er is een bushalte (Wijkermeerstraat) aan de overzijde van de Hoofdvaart.
 
Bestemming:
Het terrein heeft een bedrijfsbestemming, functie nutsbedrijf. De twee dienstwoningen hebben géén woonbestemming.
 
Kijkdag:
Het terrein kunt u bezoeken op de bezichtigingsdag (29 maart 2024), die plaatsvindt onder leiding van VLNN Rentmeesters. De woningen zijn niet van binnen te bekijken.
Eventuele vragen over het object en de procedure kunt u tijdens de kijkdag of per mail tot uiterlijk 2 april 2024 stellen. Alle relevante vragen en antwoorden worden uiterlijk 4 april 2024 anoniem gepubliceerd in een nota van inlichtingen (als download op vlnn.nl).
 
Uitsluitend online inschrijving:
Vanaf 5 april 2024 kunt u uitsluitend digitaal een bod uitbrengen via de objectpagina op de website (vlnn.nl). Andere vormen van inschrijving worden niet in behandeling genomen. Het is niet toegestaan extra stukken bij te voegen. U biedt zonder voorwaarden. 
Wij raden u aan tijdig uw bod uit te brengen (het beste met de webbrowser Google Chrome).

Alle informatie over de inschrijfprocedure en complete data zijn te vinden in de brochure (te downloaden op de website).

Bezichtigingsdag: vrijdag 29 maart 2024 tussen 09.00 en 11.30 uur
Start inschrijving: vrijdag 5 april 2024 om 09.00 uur
Sluiting inschrijving: vrijdag 26 april 2024 om 15.00 uur
 
Selectieprocedure:
Uw (uitsluitend digitale) bieding is onvoorwaardelijk (zonder nadere voorwaarden) en daarmee verklaart u de voorwaarden van deze aanbiedingsprocedure te accepteren. Het hoogheemraadschap van Rijnland hanteert bij deze aanbieding als enig selectiecriterium de hoogst geboden prijs (bieden vanaf € 2.8 miljoen euro). Uitgebreide informatie is in de brochure op pagina 6 te vinden. Gunning onder voorbehoud van goedkeuring door het bestuur van het hoogheemraadschap van Rijnland. Het hoogheemraadschap van Rijnland behoudt zich het recht voor het object niet te gunnen en de aanbiedingsprocedure in te trekken als daartoe aanleiding bestaat.
 
Koopovereenkomst:
In de te ondertekenen koopovereenkomst zal o.a. een meerwaardeclausule en een antispeculatiebeding opgenomen worden. De tekst van de koopovereenkomst is niet onderhandelbaar. Een concept (inclusief algemene verkoopvoorwaarden) is op de website te downloaden.
 
Informatie:
Volledige informatie, waaronder een bodemrapport, is op de website vlnn.nl te downloaden. Tijdens de bieding dient u aan te vinken dat u deze informatie heeft gezien en gelezen.
 
VLNN Rentmeesters:
Ferry Pikavet
0348-748414
f.pikavet@vlnn.nl

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 68045/32315
Laatste wijziging Vrijdag 15 maart 2024
Bouw
Type object ALV overig
Soort bouw Bestaande bouw

Kaart