Onder bod

Onder bod: Drie Kooienweg 29, 5977 NK Evertsoord

€ 595.000,- k.k.
Type object ALV overig
Status Onder bod

Beschrijving

Landelijk wonen!

Deze landelijk gelegen langgevelboerderij ligt in het buitengebied van Evertsoord op een ruim perceel van ca. 1.15.00 m². De boerderij is ruim van opzet en biedt door zijn inhoud ontzettend veel mogelijkheden.

Door de ruime voortuin en ligging van de woning ten opzichte van de weg is de locatie zowel aan de voor- als achterzijde vrij gelegen met een uitzicht over de landerijen. Daarnaast is de locatie aan de voor- als aan de achterzijde bereikbaar middels eigen toegangen.

Door de grote opslag mogelijkheden in de verschillende loodsen leent deze locatie zich ideaal voor iemand die enkele paarden aan huis wil houden. Het ruime weiland van ca. 7.500 m² deze rechts van de boerderij gelegen is, is ideaal voor het hobbymatig houden van dieren.

Entree.

U betreedt de woning aan de voorzijde middels de entree welke toegang biedt tot de garderobe, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer.

De vloer is voorzien van laminaat en de wanden zijn deels bekleed met schrootjes en deels v.v. stucwerk.

Woonkamer.

De ruime woonkamer is ruim van opzet en staat in een open verbinding met de eetkamer. De woonkamer is ingericht met een tegelvloer v.v. vloerverwarming, de wanden zijn gedeeltelijk voorzien van schoon metselwerk en het plafond van balken die een mooie landelijk uitstraling bieden. Er is voldoende natuurlijk lichtinval door aanwezige raampartijen met bovenlichten. Verder is er een houtkachel wat zorgt voor een gezellige warmte in deze ruimte. In de woonkamer is tevens de meterkast aanwezig. Vanuit de woonkamer is de kelder, een ruime slaapkamer op de begane grond en de keuken bereikbaar.

Vanuit de woonkamer is een directe toegang tot een ruime en lichte slaapkamer op de begane grond. De kamer is voorzien van een nette laminaat vloer, kunststof kozijnen met bovenlichten v.v. dubbel glas en handige muur/ kledingkasten.

Keuken.

Deze ruime keuken is direct bereikbaar vanuit de woon-/eetkamer. De keuken heeft een rechte keukenopstelling en is
voorzien van een oven, elektrische kookplaat, vaatwasser, spoelbak en koelkast.
De vloer en wanden zijn deels betegeld en deels v.v. stucwerk. Door de aanwezige raam is er veel natuurlijk lichtinval en een mooi uitzicht op de tuin. Er is in deze keuken voldoende ruimte voor een gezellige eettafel met 4 stoelen.

Bijkeuken.

De bijkeuken is voorzien van een keukenblok met spoelbak, wasmachine- en droger opstelling en het toilet. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer en half betegelde wanden met stucwerk en een stucwerk plafond. Vanuit deze ruimte is nog een berging bereikbaar, welke voorheen als waskamer voor de wasmachine- en drogeropstelling werd gebruikt, de aansluitingen hiervoor zijn nog aanwezig. Tevens is vanuit de bijkeuken, middels een trap, de zolder met CV-opstelling te bereiken en vanuit de bijkeuken heeft men direct toegang tot een berging, om vanuit hier de eerste stalling te bereiken.

Bestemming.

De locatie is gelegen in het bestemmingsplan 'Buitengebied Hort aan de Maas" 2016', vastgesteld door de gemeente Horst en onherroepelijk in werking gesteld per 19-12-2017.

De locatie heeft de enkelbestemming 'Agrarisch' met waarden.

Het woonhuis betreft een agrarisch bestemde bedrijfswoning. Indien men de bestemming wil wijzigen naar bijvoorbeeld plattelandswoning dan zou men dit zelf bij de gemeente Horst aan de Maas dienen aan te vragen.

Verdieping.

De verdieping met overloop is ruim van opzet en biedt toegang tot 5 ruime slaapkamers en een badkamer.
De slaapkamers zijn voorzien van praktische muurkasten, de wanden v.v. behang en deels stucwerk, de vloeren bedekt met vloerbedekking of laminaat.

De ramen zijn deels v.v. kunststof kozijnen met dubbelglas en alle v.v. rolluiken. Er zijn 3 slaapkamers deze in bezit zijn van een dakkapel met houten kozijn.

De aanwezige raampartijen bieden een mooi vrij uitzicht in deze landelijke omgeving.

Badkamer.

De badkamer is uitgerust met een ligbad, separate douchecabine, wastafel en toilet.

Door de aanwezige dakkapel ontstaat er voldoende ruimte op de badkamer. De vloer en wanden zijn geheel
afgewerkt met tegels en deze ruimte kan eventueel worden verwarmd middels de aanwezige radiator.

Stallingen.

Vanuit de woning heeft u toegang tot de voormalige rundveestal. Deze is voorzien van een betonvloer en gebouwd middels houten spanten en gemetselde muren. Het dak is bedekt met golfplaten en geïsoleerd met tempex isolatie. Deze stalling biedt veel natuurlijke lichtinval door de aanwezige stalramen. De ruimte is nu in gebruik als caravan-/camperstalling (niet vergund) en tevens als ‘keet’ voor de jongeren. De stalling biedt veel mogelijkheden voor het hobbymatig houden van enkele paarden.
Deze stal is in 2 fases gebouwd, het achterste deel heeft een hogere nokhoogte en geheel vrije overspanning.

De ruimte is v.v. een sectionaaldeur met een afmeting van ca. 3,60 m x 3,15 m (bxh). De nokhoogte van deze ruimte betreft: ca. 4,35 m en 5,10 m. De goothoogte aan de binnenzijde betreft: ca. 2,20 m en 2,10 m.

Vanuit deze stalling heeft men toegang tot de stalling links van de boerderij. Dit betreft ook een voormalige rundveestalling. Dit is een stalling met een geheel vrije overspanning, gebouwd middels stalen spanten en gemetselde muren deze deels zijn voorzien van cement stucwerk tot ca. 1,50 m hoogte, het dak is bedekt met golfplaten en geïsoleerd met tempex isolatie. De stalling biedt voldoende toegang middels 3 loopdeuren en een sectionaaldeur. In deze ruimte is tevens nog een inpandige werkplaats aanwezig.

De ruimte is v.v. een sectionaaldeur met een afmeting van ca. 3 m x 3 m.
De nokhoogte van deze ruimte betreft: ca. 4,80 m. De goothoogte aan de binnenzijde betreft: ca. 2,10 m.

De stalling links van de boerderij is voorzien van tempex dakisolatie en golfplaten met gemetselde wanden tot ca. 1.50 m. Verder is de stalling uitgerust met cement stucwerk, stalen spanten en een sectionaaldeur van 3.6 m x 3.15 m.

Aan de rechterzijde van de boerderij ligt een vrijstaande stal.

Deze ruimte is v.v. een sectionaaldeur met een afmeting van ca. 3,20 m x 3,25 m (bxh).

De nokhoogte van deze ruimte betreft: ca. 4,55 m. De goothoogte binnenzijde betreft: ca. 2,15 m.

Tuin.

De woning heeft een fraai aangelegde voor- zij- en achtertuin met gazon en beplanting.
Rechtsgelegen van de boerderij is het ruime weiland van ca. 7.000 m².

Omgeving.

De woning is gelegen in het buitengebied van Evertsoord, een peeldorp met ca 230 inwoners. Gelegen op ca. 8 km van Sevenum, ca. 10 km van Horst en Panningen, ca. 12 km van Liessel.
Dus op redelijke afstand van dagelijkse voorzieningen.
Door de korte afstand tot het snelwegennet A67 en A73 kent de woning een uitstekende ontsluiting.
Recreatief ontwikkelingsgebied "De Peelbergen" met o.a. het Equestrian centrum, De Schatberg, Golfbaan De Peelse Golf en Toverland op loopafstand.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 68059/33025
Prijs € 595.000,- k.k.
Status Onder bod
Laatste wijziging Vrijdag 31 mei 2024
Bouw
Type object ALV overig
Soort bouw Bestaande bouw

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart