hoofdfoto wijchen, rijdtsestraat 7 gevel 1 gevel 3 gevel 4 gevel en terras gevel, terras en weiland woonkamer 1 woonkamer 2 keuken 1 keuken 2 kantoor hobbykamer badkamer slaapkamer 1 kamer boven met keukentje slaapkamer 2 slaapkamer 3 achterhuis weiland straat situatie _ 01
hoofdfoto wijchen, rijdtsestraat 7
gevel 1
gevel 3
gevel 4
Verkocht

Verkocht: Rijdtsestraat 7, 6603 LE Wijchen

€ 495.000,- k.k.
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Gebruiksoppervlakte wonen 242 m²
Perceeloppervlakte 2.600 m²

Omschrijving

Vrij gelegen, ruime woonboerderij met mooie uitstraling aan de rand van Wijchen, op een kavel van maar liefst ruim 3.000 m².
De boerderij is gelegen aan de rand van Wijchen, op 250 m van de doorgaande weg naar Grave, met daarmee een ideale ontsluiting naar Nijmegen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.
De woning is ruim, met een gebruiksoppervlakte van 242 m². Binnen het woongedeelte van deze voormalige boerderij is dit nog met ca. 68 m² uit te breiden, op de nog niet uitgebouwde zolder. Daarnaast biedt het achterhuis, met een oppervlak van ca.175 m² veel ruimte voor bijvoorbeeld hobbymatig dieren houden, maar is ook zeer geschikt om in te richten als atelier of praktijkruimte.

Algemeen: De oorspronkelijke boerderij is gebouwd in ca 1875. In 1999 heeft een grote verbouwing plaatsgevonden en zijn in de aanbouw de slaapkamers en de badkamer gerealiseerd.
De woning is onderdeel geweest van een melkveebedrijf dat verplaatst is naar Balgoy.
Naast de woning worden momenteel 4 woningen gerealiseerd. Hiermee ontstaat een woonerf met een gezamenlijk inrit en “plein” met in totaal 5 ruime woningen.

Indeling : Entree met hal met toilet en kleine badkamer. Woonkeuken, woonkamer met grote schouw. Kantoor met aansluitend slaapkamer in opkamer en toegang tot kelder en trap naar zolder.
Gang met aansluitend toilet en badkamer met ligbad en douche. 3 slaapkamers op de begane grond, waarvan één ingericht als keuken. Trap naar zolder met ruime slaapkamer.
Achterhuis in originele staat met grote toegangsdeur.
De woning wordt geheel verwarmd met een CV installatie met radiatoren in elke ruimte en vloerverwarming in de kamer, de keuken en in de gang.

Buiten: De kavel heeft een breedte van ca 30 m en een lengte van ca 90 m, waar de woning centraal op gelegen is. De nieuw aan te leggen inrit wordt gedeeld met de andere te realiseren woningen. Het uitzicht naar achteren en opzij is geheel vrij.

Gelegen aan de rand van Wijchen. in het buitengebied.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer VGP0500274
Vraagprijs € 495.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 2 augustus 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1875
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.600 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 242 m²
Inhoud 1.275 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 8 (waarvan 4 slaapkamers)
CV ketel
Combiketel Ja

Plattegronden

Kaart