Omschrijving

Perceel bouwgrond van 3320 m2 in bosrijke omgeving aan de rand van het dorp Wellerlooi

Unieke ruime bouwkavel op een prachtige locatie met vrij uitzicht voor de bouw van uw vrijstaande droomhuis met Bed & Breakfast mogelijkheid aan de rand van het dorp Wellerlooi in Nationaal Park De Maasduinen, direct gelegen aan een ruiter- en menroute.
Het is hier mogelijk een woning te bouwen van 800 m3 plus een bijgebouw van 125 m2 en een overkapping van 30 m2. Hierbij is nog geen rekening gehouden met vergunningsvrij bijbouwen.

De in deze publicatie getoonde impressies geven een beeld van een mogelijk te bouwen woning. 

Voor paardenliefhebbers is er tevens een weiland van 7.645 m2 te koop voor € 40.800,- v.o.n.

OMGEVING
In deze streek met vele kastelen en monumentale boerderijen kan je volop genieten van het bourgondische leven in talloze restaurants waar je gastvrij wordt onthaald met heerlijke streekgerechten. Dichtbij is het historische vestingstadje Arcen met de beroemde kasteeltuinen en thermaalbaden, gezellig shoppen en uitgaan kan je in de levendige stadjes Venray (16 km) en Horst (20 km).

In het dorp Wellerlooi zijn een lagere school  en kinderopvang. Voortgezet onderwijs in Venlo, ca 30 minuten vanaf Wellerlooi met de streekbus. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er een bakker en een supermarkt in Well op 3,5 km.
Grotere winkelsteden zoals Maastricht, Roermond en Düsseldorf zijn binnen een uurtje te bereiken.

Een unieke kans voor heerlijk wonen en leven in het prachtige Limburgse landschap!

Kenmerken