Omschrijving

Op zoek naar een sfeervol huis met vrij uitzicht over landerijen en de Linge, dan is dit misschien uw kans !

In het dorp Wadenoijen ligt langs de Lingedijk dit karakteristieke huis met authentieke details op een perceel eigen grond van 487 m2. Het voorhuis dateert uit 1908 en het achterhuis uit 1974, echter is het gehele huis de laatste jaren door de huidige bewoners gemoderniseerd tot een fijn gezinshuis. De keuken is het laatste project dat aangepakt dient te worden, maar dit blijft over voor de nieuwe bewoners, zodat de keuken naar eigen smaak kan worden ingedeeld en ingericht. 

Op het perceel bevindt zich een royale schuur met twee overheaddeuren, vloerverwarming en een grote zolder.

Wadenoijen is een dorp in de gemeente Tiel in de provincie Gelderland. Het dorp ligt langs de rivier de Linge en nabij de snelweg A15.

Indeling

Via de voordeur wordt de royale hal betreden die toegang verschaft tot de bijkeuken met daarin de witgoedaansluitingen, de badkamer, achterdeur, toegang tot de kamer en de keuken. 

De royale woonkeuken beschikt over een keuken die op dit moment is opgesteld in een hoek. Uitgevoerd in een lichte kleurstelling met een grijs, gemarmerd, kunststof blad. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur als een vaatwasser en een 4-pits gasfornuis. De keuken kenmerkt zich door het zicht naar de nok en geeft hierdoor een heel ruimtelijk gevoel. 

In de kamer bevinden zich de toegang tot de kelder en de trap naar de eerste etage. In de lichte kamer kan genoten worden van het uitzicht op de eigen tuin en het uitzicht over de landerijen naar de Linge toe, waar men een heerlijk gevoel van vrijheid ervaart. De houtkachel die aanwezig is versterkt dit effect nog eens. 
Via een trapje is de opkamer te bereiken die op dit moment in gebruik is als werkplek. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en een balkenplafond.

De badkamer beschikt over een douche, toilet en enkele wastafel. 

De kelder is groot genoeg om dranken en proviand koel te kunnen bewaren.

Eerste verdieping

Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De Badkamer(2019) beschikt over een inloop douche, dubbele wastafel en een zwevend toilet. De badkamer is in een neutrale kleurstelling met houtaccenten uitgevoerd. De badkamer beschikt over vloerverwarming. 

De masterbedroom heeft een opbouw(2018) met Frans balkon en kijkt uit op de weilanden. De kleine slaapkamer is eveneens voorzien van een dakkapel. Achter de knieschoten is voldoende bergruimte. Op de bovenverdieping ligt een Laminaat vloer en de wanden zijn behangen.

Tuin

De tuin is rondom de woning gelegen. Aan de voorzijde bevindt zich het erf met toegang tot de schuur en parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein. Aan de achterzijde van de woning is de tuin ingericht met een kippenren, speeltoestel, trampoline en een terras op het westen gelegen. Aan de noordzijde van de tuin is eveneens een terras met overkapping gelegen.

Bijzonderheden

* Buiten schilderwerk 2019;
* Centraal gelegen ten opzichte van de A15;
* Badkamer 2019;
* Beschikt over een kelder;
* Parkeergelegenheid op eigen terrein;
* Grote hobbyschuur met 2 overheaddeuren aanwezig;
* Feenstra CV-ketel op huurbasis;
* Airco op bovenverdieping aanwezig;
* Waterontharder aanwezig.

Kenmerken