04 07 11 13 15 19 21 26 30 32 33 35 img_4466 img_4478 51 92375272 92375284 dscf5525
04
07
11
13
Nieuw in verkoop

Te koop: Otweg 3, 2741 LG Waddinxveen

€ 495.000,- k.k.
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Gebruiksoppervlakte wonen 129 m²
Perceeloppervlakte 2.970 m²

Omschrijving

Levensloopbestendige bungalow met siertuin, erf en oprijlaan, staande en gelegen op 2.970 m² grond, gelegen te (2741 LG) Waddinxveen, Otweg 3.

Indeling

Achterentree met de mogelijkheid tot het installeren van een elektrisch bedienbare deur (motor ontbreekt), de keuken is voorzien van een oven, een combimagnetron, een vaatwasser, een koelkast, een elektrisch in hoogte verstelbaar aanrechtblad met inductiekookplaat met 4 pitten
naast elkaar en een spoelbak, RVS-afzuigkap, woonkamer (circa 44 m²) met gashaard met afstandsbediening, aluminium schuifpui met toegang naar het terras, hal, houten draaitrap naar verdieping, meterkast vanaf buitenzijde toegankelijk, volledig betegelde toiletruimte (2005) met toilet, wastafel en wasmachine- en drogeraansluiting, door schuifdeur toegang naar royale slaapkamer (16 m²) met inbouwkasten en laminaatvloer, volledig betegelde luxe badkamer met royale douche, hangtoilet met voorzieningen, wastafel, designradioator en voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping

Via de vaste trap in de hal komt op de verdieping uit. Op de verdiepingsvloer is een overloop, een open ruimte met de mogelijkheid tot het creeëren van twee slaapkamers, een CV-ruimte met combiketel Atag Blauwe Engel (2004) en inbouwkasten. Door de hangconstructie is de vloeroppervlakte deels goed bruikbaar. De kunststof draaikiepraamkozijnen zijn nieuw.

Tuin

Het object grenst aan een watergang. Aan de voor- en achterzijde van de woning is een siertuin aangelegd. Aan de achterzijde van de woning is met hardhouten vlonders een terras aanwezig. Het terras is vanaf de oprijlaan naar de achterdeur oplopend aangelegd voor toegang van een rolstoel naar de achterentree.
Ten westen van de woning is een voormalige volière en een vogelren aanwezig. Ten noorden van de woning is de oprijlaan met een totale lengte van circa 80 m1 gesitueerd. De oprijlaan is vanaf de betonnen brug tot aan de woning aangelegd en zorgt voor een goede ontsluiting van het geheel. De oprijlaan is verhard met asfaltbeton en verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud.

Bijzonderheden

De locatie is landelijk gelegen in het zuiden van de Polder Bloemendaal, die wordt gekenmerkt door de openheid met smalle, langgerekte kavels. De polder ligt in de provincie Zuid-Holland, ten oosten van de Gouwe, deels in de gemeente Gouda en deels in de gemeente Waddinxveen. De polder Bloemendaal is de oudste van het Hoogheemraadschap van Rijnland en werd al vanaf 1100 ontgonnen. In de jaren 70 van de twintigste eeuw werd in het gedeelte ten zuiden van de Rijksweg A12 een woonwijk van Gouda gebouwd, die eveneens de naam Bloemendaal kreeg. Daarvoor werd gedeeltelijk een gemeentegrenswijziging doorgevoerd ten koste van het grondgebied van Waddinxveen. Door deze nieuwbouwactiviteiten ontstond er een tekort in de gemeentebegroting van Gouda van 100 miljoen, ook wel bekend als 'Het Gat van Bloemendaal'.
Aan de zuidzijde van de locatie is de rijksweg A12 Utrecht-Den Haag-Rotterdam gelegen, die door de aanwezige boomopstanden wordt begrensd. De locatie is nabij de uitvalswegen naar Gouda, Waddinxveen en Reeuwijk gesitueerd. Gouda heeft veel voorzieningen zoals winkels, scholen, uitgaansgelegenheden et cetera en is op zeer geringe afstand (circa 5 minuten) gelegen. Het treinstation is met circa 10 fietsminuten te bereiken.
Door de aangrenzende percelen natuurgebied ten noorden van het object is er een mooie weidse blik over de polder Bloemendaal waar te nemen. Zeker in het broedseizoen van de weidevogels is er een verscheidenheid van prachtige natuur aanwezig.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer VGP2900084
Vraagprijs € 495.000,- k.k.
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 16 oktober 2018
Bouw
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1978
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.970 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 129 m²
Inhoud 545 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Energieverbruik
Heeft een energiecertificaat Ja
Energielabel C

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart