hoofdfoto overloonseweg 3 vbeek woning woonkamer (1) woning keuken (1) tuin e.d (3) loods e.d (1) 02 woning woonkamer (1) (1) woning woonkamer (3) woning woonkamer (5) woning woonkamer (4) woning keuken (1) (1) woning keuken (2) woning keuken (3) woning achterbouw woning garage 66 68 woning badkamer (1) woning badkamer (2) woning slaapkamer (1) woning slaapkamer (2) woning slaapkamer (3) 42 woning ruimte boven loods (1) woning ruimte boven loods (2) loods (1) loods (2) loods (3) loods (4) tuin e.d (3) (1) tuin e.d (4) tuin e.d (5) tuin e.d (2) tuin e.d (6) tuin e.d (1) tuin e.d. (7) loods e.d (1) (1) loods e.d (2) loods e.d (3) straatbeeld 2 straatbeeld
hoofdfoto overloonseweg 3 vbeek
woning woonkamer (1)
woning keuken (1)
tuin e.d (3)
Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Overloonseweg 3, 5821 EE Vierlingsbeek

€ 359.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Gebruiksoppervlakte wonen 179 m²
Status Verkocht onder voorbehoud
Perceeloppervlakte 4.342 m²
Aanvaarding In overleg

Omschrijving

Vrijstaande woning met royale loods, die geschikt is voor diverse doeleinden, op een perceel van 4342 m².

Situering:
Verrassend ruime (ca. 700 m³), in het buitengebied van Vierlingsbeek gelegen, woning met bedrijfsruimte met vrij uitzicht over de landerijen. De van toepassing zijnde bestemming is “Wonen”. In Vierlingsbeek zijn de basisvoorzieningen aanwezig. De overige voorzieningen zijn aanwezig in Boxmeer. De oprit van de A73 (Nijmegen-Venlo) ligt op een afstand van 1 kilometer en treinstation Vierlingsbeek is op 5 minuten loopafstand.

Indeling

Begane grond:
Hal met meterkast, woonkamer voorzien van tegelvloer met vloerverwarming. In de woonkamer is de toegang tot de huiskelder. De woonkeuken is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming, keukenopstelling voorzien van 5-pits gasfornuis, combimagnetron, vaatwasser, afzuigkap en koelkast. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer en een eenvoudig keukenblokje, alsmede inbouwkast met CV-opstelling. Verder zijn er aansluitingen voor wasmachine en droger en een toilet met fonteintje. De berging/garage is voorzien van een betonvloer, deze biedt voldoende ruimte om bijvoorbeeld een kantoor of een slaap-/badkamer te realiseren. De verdiepingsvloer is deels van beton en deels van hout.

Eerste verdieping:
Overloop met inbouwkast, 5 slaapkamers. De badkamer is voorzien van ligbad, douche, vaste wastafel en toilet.

Tuin:
Bij de woning ligt een fraai aangelegde, geheel omheinde tuin met optimale privacy. In de tuin is recent een overdekt terras van 3 m x 4 m gebouwd.

Bijgebouwen:

Loods 1
De loods is gebouwd in 1987 en heeft een afmeting van 30 m x 14 m en 9 m x 5 m. De vloer is van beton. De loods is toegankelijk middels een roldeur van 4,20 meter hoog en 4 meter breed, alsmede middels een schuifdeur. De schuur is gebouwd met stalen spanten, voorzien van dakisolatie en gedekt met abc- golfplaten.
In de loods is een gedeelte van de woning gesitueerd. Verder bevindt zich op de eerste verdieping een ruimte voor atelier, kantoor enz.
Daarnaast is er op de begane grond een eenvoudig toilet en badkamer.
In oorsprong was de loods in gebruik als witlofkwekerij.

Loods 2
Rechts van de woning bevindt zich een tweede loods. De loods heeft een afmeting van 7 m x 30 m. De loods is voorzien van een verlaagde vloer, is gebouwd met houten spanten, betonpanelen in de wanden en het dak is gedekt met abc-golfplaten.
De loods is slooprijp. Zolang deze er echter nog staat is het mogelijk om een bouwvergunning aan te vragen voor terugbouw van loods 2 of een uitbreiding van loods 1.

Algemeen:
De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1959 en is in 1989 en 1993 in stappen gerenoveerd en uitgebreid, deels in de achterliggende loods. De vloeren zijn van beton. De kozijnen zijn grotendeels van kunststof en hardhout, de kozijnen in de keuken zijn van aluminium. Alle kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing. Het dak is gedekt met pannen en deels voorzien van isolatie. Ook de muren zijn deels geïsoleerd.

Met betrekking tot de verwijdering van het aanwezige asbest is een offerte aanwezig.
Voor het verwijderen van asbest m.b.t. de eerste loods wordt gerekend met een bedrag van € 10.000,--. De kosten van een nieuw dak op loods 1 worden geraamd op € 13.500,--. De offerte is ter inzage bij de makelaar.
De sloop van loods 2 wordt inclusief het verwijderen van asbest geraamd op € 15.000,--. De genoemde bedragen zijn excl. btw. Alleen het verwijderen van asbest wordt geraamd op € 7.000,--
Voor het verwijderen van asbest kan een subsidie worden aangevraagd. De subsidie bedraagt voor 2018 € 4,50 per m2 te verwijderen dak. De regeling is te vinden op:
https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidieregeling-verwijderen-asbestdaken

Na de sloop van loods 2 ontstaat een ruime tuin of oprit aan de rechterzijde van de woning met een breedte van circa 13 meter. Hierdoor is loods 1 ook vanaf de westzijde toegankelijk te maken.

Extra mogelijkheid:
De gemeente Boxmeer staat onder voorwaarden positief t.a.v. het ontwikkelen van een bouwkavel in het kader van ruimte voor ruimte op het links van de woning gelegen perceel.
Hiervoor dient een ruimte voor ruimtetitel te worden aangekocht bij de provincie Noord- Brabant. Een titel kost € 125.000,-- exclusief 21 % btw (laatst bekende prijs).
Meer informatie over een bouwtitel: ruimte voor ruimte: 073-615 4959.
Het object heeft de woonbestemming.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer PMR2000487
Vraagprijs € 359.000,- k.k.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 18 december 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1959
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 4.342 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 179 m²
Inhoud 699 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 33 m²
Oppervlakte externe bergruimte 800 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 7 (waarvan 5 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
CV ketel
Combiketel Ja

Plattegronden

Kaart