12-034 s4b overzichtskaart blekemeer te uddel tekening 1 van vliet
12-034 s4b
overzichtskaart blekemeer te uddel
tekening 1 van vliet

Te koop: Nieuw te bouwen fraai en royaal helft-van-dubbel woonhuis (casco oplevering) aan het Blekemeer in Uddel

Blekemeer, 3888LG Uddel
€ 440.500,- v.o.n.
Type object Bouwgrond
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 1.080 m²

Omschrijving

Blekemeer 22

Midden op de Veluwe ligt Uddel. Het dorp heeft ongeveer 2800 inwoners. De recreatiegebieden Uddelermeer en Bleke Meer zijn landelijk bekend. Uddel ligt in de gemeente Apeldoorn.

Op deze plek stond ooit een agrarisch bedrijf. De stallen zijn inmiddels gesloopt en daarvoor in de plaats worden vijf woningen gebouwd. De bestaande boerderijwoning met bijgebouw blijft bestaan en daarbij komen drie vrijstaande woningen en een dubbele erfwoning.

De natuur op en om het erf blijft zoveel mogelijk behouden. De Hierdense Beek met boombeplanting geeft het geheel karakter. De bestaande doorbraak van de houtsingel wordt gebruikt als wandelpaadje voor een informele ontsluiting van het erf. De beplantingen, bestaande uit bomen, een boomgaard en hagen vormen het nieuwe ruimtelijk kader van het erf. Het groene pleintje midden op het erf is een ontmoetingsplek voor jong en oud, eventueel te voorzien van gemeenschappelijke speelattributen en/of een kleine dierenweide.

Over de inrichting en het onderhoud van de landschappelijk beplanting zijn afspraken gemaakt met de gemeente. De verplichting tot aanleg, onderhoud en instandhouding gaat over op de kopers.

De nieuwe woningen worden gebouwd in een landelijke stijl. Daardoor blijft de herinnering aan het agrarische bedrijf dat er ooit stond in ere. De woningen worden ruim opgezet en zijn straks van alle luxe voorzien. Duurzame materialen als baksteen, gebakken pannen en riet garanderen een lange levensduur. Speels en warm door het terugleggen en verspringen van gevels en het gebruik van onderhoudsarm, verduurzaamd hout.

Kleinere ramen en vensters aan de kant van het erf waarborgen uw privacy. De grote ramen en vensters richting het landschap halen de natuur in huis. Daglicht komt tot ver in de woning binnen. U geniet hier van het prachtige uitzicht op uw eigen terrein en het omliggende landschap.

Het bouwplan is goedgekeurd door de commissie ruimtelijke kwaliteit (welstand).

Het betreft de laatst beschikbare kavel (kavel V) met casco woning in dit plan. Bent u er op tijd bij, dan is er nog inspraak mogelijk op de tekeningen van de woning, zodat deze mede naar eigen idee kan worden vormgegeven. De kosten zijn dan ook geheel afhankelijk van de wijze van invulling.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer VGP0900212
Vraagprijs € 440.500,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Vrijdag 11 januari 2019
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.080 m²

Foto's

Kaart