hoofdfoto sint anthonis, peelkant 44 09 woonkamer 1 18 ontmoetingsruimte1 25 paardenboxen gevels en wei  (6) hoogte (2) 01 09 woonkamer 1 (1) 11 woonkamer 2 12 keuken 1 14 keuken 2 41 17 kantoor 16 slaapkamer 2 15 slaapkamer 1 22 bijkeuken 18 ontmoetingsruimte1 (1) 20 ontmoetingsruimte 2 26 terras, overdekt gevel achterzijde 32 gevels en wei  (3) gevels en wei  (2) binnenbak gevels en wei  (4) gevels en wei  (5) gevels en wei  (6) (1) gevels en wei  (8) gevels en wei  (7) 39 40 hoogte (1) hoogte (2)
hoofdfoto sint anthonis, peelkant 44
09 woonkamer 1
18 ontmoetingsruimte1
25 paardenboxen
Verkocht

Verkocht: Peelkant 44, 5845 EJ Sint Anthonis

€ 465.000,- k.k.
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Gebruiksoppervlakte wonen 300 m²
Status Verkocht
Perceeloppervlakte 8.500 m²
Aanvaarding In overleg

Omschrijving

Vrij gelegen en goed onderhouden woonboerderij met voormalige stallen, welke geschikt zijn voor paardenhouderij op een perceel van circa 8500 m². De woonboerderij is zeer geschikt voor diverse doeleinden, zoals mantelzorg, dagbesteding en groepsaccomodatie.
Tevens is het mogelijk meer grond bij te kopen tot ruim 3,6 hectare.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Hal met toegang tot woonkamer met gashaard. Woonkeuken voorzien van keukenopstelling met o.a. vaatwasser, koelkast, elektrische kookplaat en afzuigkap en schouw. Toegang tot geheel betegelde voorraadkelder. Kantoor, woon-/slaapkamer met wastafel en meterkast (voorzien van krachtstroom). Opkamer met trapopgang naar eerste verdieping. Berging met toilet en douche. Vanuit de berging is de overdekte veranda en tuin toegankelijk. Het voormalige achterhuis is in 1995 geheel herbouwd, geïsoleerd en voorzien van eenvoudig keukenblok en vloerverwarming. De aansluitingen voor het maken van toilet- en doucheruimte zijn aanwezig. Deze ruimte is zeer geschikt voor diverse doeleinden. Te denken valt aan bijv. een vorm van dagbesteding.

Eerste verdieping:
Overloop met inbouwkasten en toegang tot de slaapkamers. Slaapkamer 1 is voorzien van houten vloer, 2 ramen en een dakraam. Slaapkamer 2 is voorzien van een dubbele inbouwkast en 2 dakramen. Boven het voormalige achterhuis kunnen nog meerdere slaapkamers gerealiseerd worden.

Voormalige stallen:
De voormalige varkens- en koeienstallen zijn ingericht met 7 ruime paardenboxen, een zadelkamer, een spoelplaats, een binnenrijbak en ruimte voor opslag van hooi en stro. De buitenrijkbak heeft een afmeting van 20 m x 40 m en is voorzien van verlichting. Het perceel is toegankelijk middels 2 inritten met toegangspoorten en voorzien van afrastering.

Algemeen:
De woonboerderij is gebouwd in 1914 en het achterhuis is in 1995 herbouwd en geïsoleerd. De kozijnen zijn van kunststof en voorzien van dubbel glas. Het dak is gedekt met betonpannen.
Het object heeft de bestemming agrarische rundveehouderij met de functieaanduidingen “paardenfokkerij” en “specifieke vorm van wonen”.
Er is een vergunning aanwezig voor dagbesteding bij psychosociaal herstel. Binnen de bestaande bebouwing is een zorg- en educatieruimte ingericht.

Situering:
Gelegen op een rustige locatie in het buitengebied van Sint Anthonis, doch aan de rand van het dorp, nabij een natuurgebied. In Sint Anthonis zijn diverse voorzieningen aanwezig, zoals supermarkt, bakker, slager, onderwijs- en zorginstelling. Voor de overige voorzieningen is men aangewezen op Boxmeer op een afstand van 5 km. Voor vervolgonderwijs kan men tevens terecht in Boxmeer (Elzendaalcollege) of Stevensbeek (Metameer).

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer PMR2000476
Vraagprijs € 465.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 15 oktober 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1914
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 8.500 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 300 m²
Inhoud 1.320 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 399 m²
Oppervlakte externe bergruimte 956 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 6 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Douche
Wastafel

Plattegronden

Kaart