Nieuw in verkoop

Te koop: Achterdijk 11, 3161 EA Rhoon

€ 1.150.000,- k.k.
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Gebruiksoppervlakte wonen 71 m²
Perceeloppervlakte 5.750 m²

Omschrijving

Vrijstaande bungalow met erf, ondergrond en een perceel weiland ter grootte van circa 5.750 m², gelegen te (3161 AE) Rhoon, Achterdijk 11.

De aangeboden locatie is gelegen aan de Achterdijk, ten oosten van de kern van Rhoon, op circa 1 kilometer van het centrum. De Achterdijk is door de aanleg van de Rhoonse Baan een doodlopende weg voor autoverkeer geworden. Fietsers en wandelaars kunnen via de Achterdijk aansluiten op het fietspad dat parallel ligt aan de Rhoonse Baan.

Het aangeboden object is een zeer eenvoudige, vrijstaande bungalow met tuin en een perceel weiland. De woning is gedateerd en dient volledig gerenoveerd te worden, waarbij volledige nieuwbouw aannemelijk is. De locatie biedt de mogelijkheid voor het landelijk wonen in een stedelijke omgeving.

Indeling

De levensloopbestendige woning is voorzien van een begane grond en heeft geen verdiepingsvloer.

Tuin

Ten oosten van de woning bevindt zich een eenvoudig houten tuinhuis. Tussen de woning en het tuinhuis is een overkapping over het terras geplaatst. Een heerlijke plaats om te relaxen.

Bijzonderheden

Het weiland grenst aan de woning, dat deels ook als voormalige siertuin is gebruikt. Het perceel weiland grenst aan de Achterdijk. Het perceel is thans deels ruig grasland met een struikgewas. Aan de westzijde grenst een brede waterloop, en aan de noordzijde is de erfgrens een droge scheiding. Aan de voorzijde is de kadastrale grens gelegen in het hart van de sloot. Het perceel weiland is groot circa 5.750 m² groot.

De woning wordt thans via het erf van de Achterdijk 9 ontsloten. Bij een verkoop wordt het perceel en de woning rechtstreeks naar de openbare weg ontsloten.
Daarvoor zal de koper een dam moeten aanleggen en/of verbreden.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer VGP2900086
Vraagprijs € 1.150.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 12 november 2018
Bouw
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 5.750 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 71 m²
Inhoud 270 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Locatie
Ligging Open ligging
Uitrusting
Tuin aanwezig Ja

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart