hoofdfoto aangepast woonkamer3 woonkamer1 woonkamer2 keuken1 keuken2 keuken3 keuken4 badkamer bg slaapkamer 1, 1 slaapkamer 1, 2 slaapkamer 2, 1 slaapkamer 2, 2 slaapkamer 3, 1 slaapkamer 3, 2 slaapkamer 4, 1 slaapkamer 4, 2 badkamer 1e verd 1 badkamer 1e verd 2 badkamer 1e verd 3 zijgevels (4) woonkamer (1) woonkamer (2) woonkamer (3) woonkeuken (1) woonkeuken (2) badkamer (1) badkamer (2) slaapkamer slaapkamer 2 douche zijgevels (1) zijgevels (2) zijgevels (3) schuur tuin (1) tuin (2) tuin (3) tuin (5) tuin (4) tuin (6) straatbeeld1 straatbeeld2 straatbeeld
hoofdfoto aangepast
woonkamer3
woonkamer1
woonkamer2
Verkocht

Verkocht: Vredepeelweg 1, 5825 HJ Overloon

€ 365.000,- k.k.
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Gebruiksoppervlakte wonen 455 m²
Perceeloppervlakte 15.180 m²

Omschrijving

In het buitengebied gelegen zeer ruime vrijstaande woonboerderij (2 wooneenheden), met vrij uitzicht over de landerijen, op een kavel van 1.51.80 ha. Uitermate geschikt voor mantelzorg, Bed & Breakfast en werken aan huis.

Het betreft 2 woningen onder 1 dak, gesitueerd in het voormalige voorhuis en voormalige achterhuis. De boerderij kan niet gesplitst worden in 2 aparte wooneenheden volgens de regels van het bestemmingsplan.

Situering:
De vrijstaande woonboerderij is gelegen in het buitengebied aan een rustige weg in een bosrijke omgeving. In Overloon zijn de basisvoorzieningen ruim aanwezig. Voor de overige voorzieningen kunt u terecht in Venray, op een afstand van 7 km, en Boxmeer, op een afstand van 10 k. Tevens ligt het op ca. 5 km afstand van de A73 en 6 km van het treinstation Vierlingsbeek.

Indeling

Indeling voorhuis:
Begane grond:
Hal met meterkast en trap naar eerste verdieping, royale woonkamer met schouw met houtkachel, woonkeuken met kelderkast en inbouwkeuken met 5 pits gaskookplaat, oven, vaatwasser (2011), afzuigkap en toegang tot huiskelder, bijkeuken met achteringang, halletje met toegang tot badkamer met douche en toilet.

Eerste verdieping:
Royale overloop met badkamer met dakkapel met douche, vaste wastafel en toilet (2012) en 4 slaapkamers:
Slaapkamer 1 met vaste kasten, airco en Velux-dakraam;
Slaapkamer 2 met vaste kast en Velux-dakraam;
Slaapkamer 3 met vaste kast en Velux-dakraam;
Slaapkamer 4 met vaste kast, dakkapel en vaste wastafel.

Tweede verdieping
Te bereiken middels losse trap: Royale deels begaanbare vliering.

Algemeen
Met uitzondering van de ramen van de dakkapel en de Velux-dakramen zijn alle kozijnen vervangen door kunststof kozijnen met isolerende beglazing. De muren zijn na-geïsoleerd met “vlokken”. In 2004 werd een ATAG HR combi-ketel geplaatst.

Het voorhuis heeft een inhoud van 440 m³ en een woonoppervlakte van 130 m².

Indeling achterhuis:
Begane grond:
Woonkamer met tegelvloer en vloerverwarming, woonkeuken met tegelvloer en vloerverwarming met luxe inbouwkeuken met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, mogelijkheid voor inbouwkoelkast, vaatwasser, elektrische oven en hardstenen aanrechtblad. Er is een doorgang met een nog te (ver)bouwen hal met toilet en TV-kamer.
Vanuit de woonkamer komt u in slaapkamer 1 met inloopkast en een badkamer met douche, vaste wastafel, ligbad en hangtoilet.
De gang biedt toegang tot slaapkamer 2 en 3 en een bijkeuken. Deze biedt toegang tot de meterkast en is voorzien van een tegelvloer en witgoedaansluitingen. Tevens bevindt zich hier nog een 2e badkamer met douche en vaste wastafel, voorzien van vloerverwarming in combinatie met radiator.

Eerste verdieping:
Bereikbaar door middel van een trap in de woonkamer. Het dak is beschoten met plaatmateriaal en voorzien van nieuwe pannen (2008).
Op deze verdieping zijn een kantoor gesitueerd en een zolder waar zowel de CV-ketel van het voorhuis en achterhuis te vinden zijn.

Algemeen
Het achterhuis beschikt over eigen CV-ketel (1999 met propaangas). De woonkamer, keuken en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

Het achterhuis heeft een inhoud van 1.274 m³, een woonoppervalkte van 325 m². Bruto vloeroppervlakte, incl. te verbouwen gedeelte is 421 m²
Daarnaast is er nog een externe bergruimte met een oppervlakte van 238 m².

Algemeen van het totale object:
De wederopbouwboerderij werd in 1949 traditioneel gebouwd met spouwmuren en een betonnen zolder. In de tachtiger jaren werd de boerderij aangepast aan de eisen des tijds.
In 2008 werd het dak gerenoveerd en gedekt met nieuwe muldenpannen en nieuwe dakgoten en is het beschoten met plaatmateriaal.

Op het terrein staan:
a) Een vrijstaande schuur met spouwmuren en een oppervlakte van 130 m² (11 x 12 m). Deze is onderverdeeld in 6 paardenstallen (3 x 4 m) en 1 zadelkamer;
b) Een gedraineerde en verlichte paardenbak;
c) Een open loods van 8 x 6 m, die plaats biedt voor 2 auto’s en bergruimte. Deze loods is opgetrokken met betonplaten en gedekt met ABC-golfplaten;
d) 2 gesloten garages van in totaal 60 m², opgetrokken met betonblokken en gedekt met ABC-golfplaten;
e) Een schuurtje van ca. 35 m² (5 x 7 m). Deze is opgetrokken met betonblokken en gedekt met ABC-golfplaten;
f) Bij de boerderij staat een voormalige varkensstal, welke in verband met asbest, gesaneerd moet worden. Een offerte van sloop geeft sloopkosten van ca. € 45.000,-- aan.

De boerderij is aangesloten op het drukriool, elektra, water en heeft een eigen propaangastank.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer PMR2000394
Vraagprijs € 365.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Zaterdag 21 april 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1949
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 15.180 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 455 m²
Inhoud 1.700 m³
Oppervlakte externe bergruimte 238 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 12 (waarvan 7 slaapkamers)
Aantal badkamers 3
CV ketel
CV ketel Atag HR combi-ketel
Bouwjaar 2008
Combiketel Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Kaart