0 1 2 3 4 5 6 7
0
1
2
3
Verkocht

Verkocht: Zandweteringpad 4, 8121 DT Olst

€ 349.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 2.000 m²

Omschrijving

Aan de rand van Diepenveen op een prachtige plek in buurtschap "Hengforden" (gemeente Olst-Wijhe) gelegen bouwkavel met volledig vrij uitzicht en gelegen in een fraaie omgeving, grenzend aan de Zandwetering en nabij de Landgoederen het Nijendal en de Haere. Het object ligt op korte afstand van o.a. Olst, Diepenveen en Deventer. Afstand naar het station ca. 7 km scholen en winkelcentrum ca. 4 km. Deventer en A1 binnen handbereik.

In het buitengebied aan de rand van Diepenveen vrij uitkijkend over het landschap gelegen royale bouwkavel aan de waterkant met een oppervlakte van 2.000 m2.

Het betreft een bouwkavel van 2.000 m² met een woonbestemming waar de bouw van een vrijstaande woning van 750 m³ met bijgebouw van 100 m² is toegestaan. Mogelijkheid eigen bouwplan te verwezenlijken. Het object heeft volledig vrij uitzicht, aan het water gelegen in het buitengebied van de buurtschap “Hengforden” aan de rand Diepenveen.

De nutsvoorzieningen water en elektra zijn aan de weg gelegen. Voorts kan men zich aanmelden voor glasvezel. De koper dient zelf een aanvraag omgevingsvergunning (bouwvergunning) te regelen. De kavel wordt aangeboden zonder aannemers of architect verplichting.

Vrij uitzicht en de vrijheid van buiten wonen maar toch op fietsafstand van diverse voorzieningen zoals een school, station en winkels.

Kenmerken:
- Veel vrijheid en riant uitzicht over landerijen en water
- Voorzieningen binnen handbereik.

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer VGP0700257
Vraagprijs € 349.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Zondag 12 augustus 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.000 m²
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Kaart