gevel voor 2 kleiner gevel voor kleiner gevel zij 2 kleiner gevel zij kleiner perceel kleiner schuren 2 kleiner schuren binnen 2 kleiner schuren binnen kantine kleiner schuren binnen kleiner tuin 2 kleiner tuin kleiner tuin terras 2 kleiner tuin terras kleiner woning badkamer 2 kleiner woning badkamer kleiner woning keuken 2 kleiner woning keuken kleiner woning slaapkamer 2 kleiner woning slaapkamer 3 kleiner woning slaapkamer kleiner woning woonkamer 2 kleiner woning woonkamer 3 kleiuner woning woonkamer 4 woning woonkamer kleiner schuren kleiner schuren_binnen_1_visual (3) aangepast formaat schuren_binnen_2_visual (2) aangepast formaat
gevel voor 2 kleiner
gevel voor kleiner
gevel zij 2 kleiner
gevel zij kleiner

Te koop: Blaktdijk 44, 5976 NB Kronenberg

€ 549.500,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Gebruiksoppervlakte wonen 180 m²
Perceeloppervlakte 31.144 m²
Aanvaarding In overleg

Omschrijving

Woning met bedrijfgebouwen gelegen op een perceel van 3.11.44 hectare. Te koop met of zonder landbouwgrond.

Indeling

Dit object is zeer geschikt voor de onderstaande functies:
1. Tuinbouwbedrijf met intensieve teelten, waarvoor verwerkingsruimten nodig zijn.
2. Paardenhouderij/paardenpension. Gelegen nabij Hippisch Centrum Equestrian Centre de Peelbergen (2,5 km).
3. Huisvesting voor arbeidsmigranten in combinatie met tuinbouw.
4. Bedrijfsvormen in combinatie met wonen in het buitengebied.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Woonkamer met schouw met houtkachel en toegang tot tuinkamer met openslaande deuren naar terras. Woonkeuken met keukenopstelling voorzien van apparatuur, kelderkast en toegang tot kantoor. De woonkamer, woonkeuken en het kantoor zijn voorzien van travertin vloer met vloerverwarming. Bijkeuken met achteringang, toilet, bergruimte en witgoedaansluitingen. Tevens is er een toegang tot een berging.

Eerste verdieping: Overloop met 4 slaapkamers en badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet, badmeubel met dubbele wastafel. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. Bergruimte met c.v.-opstelling (2000).

Tweede verdieping: Middels vaste trap in trapkast is de tweede verdieping bereikbaar. De ruimte is in gebruik als bergruimte.

Algemeen:
De woning is traditioneel gebouwd omstreeks 1960 en diverse malen verbouwd. De kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing en het dak is gedekt met pannen. De woning is voorzien van een alarminstallatie en gedeeltelijk voorzien van rolluiken.

Bedrijfsgedeelte:

De veldschuur is gebouwd in 1975 en heeft een afmeting van 24 m x 17 m. De gevels zijn halfsteens gemetseld. De spanten zijn van staal. De vloer is van beton en het dak is gedekt met damwandprofielplaten. De schuur is voorzien van 2 overheaddeuren van 3,5 m hoog en 7 m breed. De veldschuur is in gebruik als machineberging en opslagruimte.

Verwerkingsruimte met verblijfplaats arbeidsmigranten:
Het gebouw is gebouwd in 1993 en heeft een afmeting van 28 m x 15 m. De gevels zijn gemetseld in spouw met isolatie. De vloer is van beton en het dak is gedekt met asbestvrije golfplaten met isolatie (dupanel). De ruimte is als volgt ingericht: Koelcel (4m x 4m), kantoorruimte (15 m²), betegelde kantine (50 m²) met keukenopstelling en sanitaire voorzieningen, 5 douches en 5 toiletten.
Op de eerste verdieping is een overloop met 3 slaapkamers voor 12 personen. Er is een vergunning voor slaapruimte van 30 personen. Verder is deze ruimte in gebruik voor de verwerking van tuinbouwproducten.

Koelcel en werkplaats
Dit gebouw is gebouwd in 1994 en heeft een afmeting van 20 m x 8 m. De gevels zijn gemetseld in spouw voorzien van isolatie, het dak is gedekt met asbestvrije golfplaten voorzien van isolatie (dupanel). De schuur is ingedeeld met een koelcel, 10 m x 8 m en een werkplaats, 10 m x 8 m.

Op het terrein is een doelmatige erfverharding aanwezig.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer PMR2000369
Vraagprijs € 549.500,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 2 augustus 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1960
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dakisolatie
Dubbel glas
Spouwmuren
Vloerisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 31.144 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 180 m²
Inhoud 680 m³
Oppervlakte externe bergruimte 10.000 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 8 (waarvan 4 slaapkamers)
CV ketel
Warmtebron Gas
Combiketel Ja
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Tuin aanwezig Ja

Video's door vrienden

Kaart