hoofdfoto kekerdom, weverstraat 1 woonkamer1 woonkamer2 woonkeuken1 woonkeuken2 eetkamer slaapkamer bg 2 toilet bg foto-073 hal1 hal2 badkamer2 slaapkamer 1-1 1e verd slaapkamer 1-2 1e verd bergruimte1 1e verd bergruimte2 1e verd zolder zijkant straatkant hoofdfoto met zijgevel zijgevel aan zijde bijgebouwen bijgebouwen1 zijgevel bijgebouwen bijgebouwen2 achterzijde 2 achterzijde 3 bijgebouwen3 bijgebouw1 stal1 stal2 stal4 bijgebouwen4 bijgebouw2 oprijlaan straatbeeld1 buiten uitzicht 1 buiten uitzicht 2 buiten uitzicht 3
hoofdfoto kekerdom, weverstraat 1
woonkamer1
woonkamer2
woonkeuken1
Verkocht

Verkocht: Weverstraat 1, 6579 AA Kekerdom

Prijs op aanvraag
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Gebruiksoppervlakte wonen 225 m²
Perceeloppervlakte 6.500 m²

Omschrijving

Monumentale sfeervolle woonboerderij met bijgebouwen, gelegen op een perceel van 6500 m². Dit object is zeer geschikt voor diverse doeleinden en er is meer grond bij te kopen tot 5,5 hectare.

De woonboerderij is gelegen in het buitengebied, maar aan de rand van het dorp Kekerdom. De Weverstraat is gelegen aan de doorgaande weg door het dorp Kekerdom en volgt de nabij gelegen dijk. Deze geeft toegang tot het mooie natuurgebied De Kekerdomse waard (het uiterwaardengebied langs de Waal) welke deel uit maakt van het Nationaal Landschap “De Gelderse Poort”. Het dorp ligt nabij Millingen aan de Rijn, waar u terecht kunt voor diverse voorzieningen. De steden Nijmegen en Kleve (D) zijn makkelijk met de auto of fiets bereikbaar. Tevens is er een goede busverbinding aanwezig. De bushalte ligt zelfs voor de deur van dit bijzonder object!

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Hal met toegang naar 2 woonkamers en woonkeuken. De woonkeuken is voorzien van een keukenopstelling met vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast, afzuigkap en granieten aanrechtblad. Vanuit de keuken is er een toegang tot de voorraadkelder. De woonkamers zijn beide voorzien van een schouw. In 1 van de woonkamers staat een gaskachel. Slaapkamer met vaste kasten en wastafel. Toilet met fonteintje en granieten vloer. Gang naar de voormalige deel. Bijkeuken met balkenplafond, tegelvloer en witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping:
Middels de trapopgang is de eerste verdieping bereikbaar. Op de overloop is er toegang tot 2 slaapkamers en een badkamer. Verder is er een grote open ruimte, waar het mogelijk is om meerdere slaapkamers te realiseren. In 2000 zijn de vloer en de kozijnen op de eerste verdieping vernieuwd.

De gebouwen

Het achterhuis:
Het achterhuis (circa 270 m²) is nog ingericht als de voormalige grupstal. De vloer is deels van beton en deels klinkers. Onder de pannen bevindt zich nog riet. In het achterhuis is een paardenstal gemaakt met betonvloer. De voormalige varkensstal is ook nog aanwezig. Het achterhuis wordt gebruikt als opslagruimte.

Schuur:
De schuur (circa 250m²) heeft gemetselde muren, is voorzien van houten spantconstructie en het dak is gedekt met pannen. De dakconstructie is grotendeels vervangen in 2011.

Vrijstaande schuur:
Deze schuur (circa 180 m²) is ingericht als veestal. De muren zijn gemetseld. Verder is de schuur voorzien van een houten spantconstructie en het dak is gedekt met pannen welke rond 1990 vervangen zijn.

Algemeen:
De woning is in 1926 herbouwd. De kozijnen zijn van hout en grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Deze woning met bijgebouwen is voor diverse doeleinden geschikt, zoals beroep aan huis, (mantel-)zorg, Bed & Breakfast. Uiteraard is het object uitermate geschikt voor het houden van paarden.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer PMR2000474
Prijs Prijs op aanvraag
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 11 oktober 2018
Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1926
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 6.500 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 225 m²
Inhoud 650 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 570 m²
Oppervlakte externe bergruimte 250 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 6 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
CV ketel
Combiketel Ja

Plattegronden

Kaart