Te koop: Hultenhoek, 5826 AE Groeningen

€ 195.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 1.225 m²

Omschrijving

Schitterend gelegen bouwkavel van circa 1225 m² aan de rand van het dorp Groeningen. De kavel is gelegen aan Groeningsestraat naast 29b, grenzend aan de Hultenhoek te Groeningen.

De bestemming wordt gewijzigd in het nieuwe bestemmingsplan “kom Groeningen”. Alle noodzakelijke kosten, zoals onderzoeken e.d. zijn betaald door de verkoper.

De kavel heeft een diepte van circa 30 meter en loopt schuin grenzend aan de Hultenhoek, met vrij uitzicht aan de achterzijde.

De kavel wordt te koop aangeboden voor € 195.000,-- k.k. Kosten koper houdt in: 6 % overdrachtsbelasting, notaris-, kadastrale inmetings- en registratiekosten.

GROENINGEN
Groeningen is een dorp dat tot de gemeente Boxmeer behoort, in de provincie Noord Brabant. Het ligt tussen Vierlingsbeek en Vortum-Mullem en telt ongeveer 130 woonadressen en 455 inwoners.
Daarmee is Groeningen het kleinste dorp van deze gemeente.
Groeningen is mooi landelijk gelegen, met veel mooie natuur op loopafstand. Waaronder bijvoorbeeld de Maas.
Het is gelegen in de Maasvallei en ligt ongeveer 30 km ten zuiden van Nijmegen en 35 km ten noorden van Venlo.
Voor de voorzieningen kan men terecht in het centrum van Vierlingsbeek waar enkele winkels waaronder een supermarkt zijn. Specialiteiten zijn verkrijgbaar in de vrij grote winkelcentra van Boxmeer en Venray.
Boxmeer en Venray beschikken beide over een ziekenhuis.
De dichtstbijzijnde basisschool bevindt zich in Vierlingsbeek. Voor het volgen van voortgezet onderwijs kan de jeugd uit Groeningen terecht op de Scholengemeenschappen in Stevensbeek, Boxmeer en Venray. Het openbaar vervoer bestaat uit een buurtbus met bereik in de regio. Het treinstation bevindt zich in Vierlingsbeek met verbindingen naar Arnhem-Nijmegen en Venlo-Roermond.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer PMR2000510
Vraagprijs € 195.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Vrijdag 4 januari 2019
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.225 m²

Foto's

Kaart