luchtfoto.JPG vooraanzicht.JPG Heihoekseweg 4 Gassel (3).JPG zijgevel vanaf straat.jpg total overzichts foto.JPG opslagruimte.JPG tuin.JPG uitzicht.JPG keuken met eethoek.jpg woonkamer.JPG badkamer.JPG badkamer 2.JPG slaapkamer 2.JPG slaapkamer.jpg keuken.jpg cafe.jpg cafe met biljart.JPG toiletten.JPG
luchtfoto.JPG
vooraanzicht.JPG
Heihoekseweg 4 Gassel (3).JPG
zijgevel vanaf straat.jpg

Te koop: Heihoekseweg 4, 5438 NS Gassel

Prijs op aanvraag
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Gebruiksoppervlakte wonen 300 m²
Perceeloppervlakte 9.320 m²
Aanvaarding In overleg

Omschrijving

Vrijstaande woning met horeca-gelegenheid, geschikt voor diverse doeleinden zoals B&B, groepsaccomodatie, dubbele bewoning en hobbymatig houden van paarden, gelegen op een perceel van 9.320 m².

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
De begane grond is ca. 210 m². Deze ruimte is verdeeld in een zaal met bar van ca. 150 m², toiletgroep, hal/berging van ca. 30 m² met trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot bierkelder. De keuken, welke privé gebruikt wordt, van ca. 18 m² is voorzien van moderne apparatuur (1997).

Eerste verdieping:
Overloop, woonkamer met kitchenette, kantoortje, 3 slaapkamers en luxe badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en apart toilet met fonteintje.

De gehele eerste verdieping is gerenoveerd in 2000. De wanden zijn van Metal-stud en daarmede gemakkelijk verplaatsbaar.

Schuur:
De schuur heeft een oppervlakte van ca. 100 m², opgetrokken in steens metselwerk, gedekt met in hoofdzaak gebakken pannen en verkeerd in eenvoudige, verouderde staat.

Tussen deze schuur en de horeca-gelegenheid is een overkapping aanwezig.

Tuin:
Het perceel is opgedeeld in tuin en weiland voor het houden van hobbydieren. In de vrij gelegen, nette tuin is een tuinhuis met veranda aanwezig.

Algemeen:
Het bouwjaar van de woning is onbekend, tradioneel gebouwd en verbouwd in de jaren 1989 en 2000. Het samengestelde dak is grotendeels vernieuwd in 2000 en geïsoleerd, gedekt met gebakken pannen en voorzien van Velux dakramen. De kozijnen zijn van hout met isolatieglas.
Het object ligt zeer landelijk aan de openbare weg. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.
Zeer geschikt voor functies als groepsaccomodatie, bed & breakfast, pannenkoekenrestaurant, paardenhouderij, mogelijk dubbele bewoning, beroep aan huis.

Er zal nader onderzoek moeten plaatsvinden om te weten of genoemde functies volledig passen binnen de huidige bestemming. Het pand ligt op een afstand van 1,5 km van recreatiegebied de "Kraaijenbergse Plassen". In de omgeving zijn diverse fiets- en wandelroutes.

Bestemming:
De bestemming van het object is "Agrarisch gebied met openheid met een bouwvlak wat is bestemd als horecadoeleinden".

Situering:
Landelijk gelegen met in de naaste omgeving hoofdzakelijk burgerwoningen en een enkel veehouderijbedrijf. In het dorp Gassel zijn een beperkt aantal voorzieningen aanwezig. In het stadje Grave op een afstand van 5 km zijn alle voorzieningen aanwezig.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer PMR2000384
Prijs Prijs op aanvraag
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 28 februari 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1900
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 9.320 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 300 m²
Inhoud 760 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 6 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1

Kaart