Beschrijving

Op zoek naar een vrijstaande woning op een royale kavel met vrij uitzicht, dan is dit uw woning.

Aan de rand van het dorp Enspijk op een kavel van maar liefst 1.570m2 ligt deze vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 107 m2 en een inhoud van 436 m3.
De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1959 en sindsdien gemoderniseerd en goed onderhouden. De woning beschikt over drie slaapkamers, een eenvoudige badkamer, royale bijkeuken en een vrijstaande garage met zolder en een leuk tuinhuis.

Enspijk is een vriendelijk Lingedorp in de gemeente West Betuwe die in 2019 ontstaan is door een fusie van de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal, met een inwoneraantal van 570 inwoners. Enspijk is centraal in het land gelegen met de rijkswegen A2 en A15 binnen 5 autominuten te bereiken, waardoor steden als Utrecht, Den Bosch, Rotterdam en Nijmegen binnen een half uur te bereiken zijn. 
Wanneer u de Linge oversteekt bevindt u zich direct op het landgoed "Heerlijkheid Marienwaerdt" met uitgebreide recreatieve mogelijkheden.

Voor de dagelijkse voorzieningen is Enspijk aangewezen op het dorp Beesd, uitgebreider winkelen kan in plaatsen als Geldermalsen en Leerdam.

Indeling

Bij binnenkomst door de voordeur betreedt u de keurige hal die toegang verschaft tot het toilet, de kelder en de woonkamer. In de hal bevindt zich ook de meterkast en de trapopgang naar de 1e etage.

De kamer is zowel aan de voor- als achterzijde van de woning gelegen en is zeer licht door de vele raampartijen. Aan de achterzijde zijn openslaande deuren naar de tuin aanwezig waar u direct  op het terras uitkomt en kan genieten van de weelderige tuin. De kamer beschikt over een sfeervolle open haard, heerlijk voor koude, donkere winterdagen. 

De keuken wordt middels een bar afgescheiden van de kamer en is in een U-vorm opgesteld. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Achter de keuken is de bijkeuken gelegen waar de witgoedaansluitingen zich bevinden en waar de CV-opstelling (Nefit 2015 in eigendom) is geplaatst. Via de bijkeuken is ook de tuin te bereiken.

De kelder is onder de hal gelegen ruim en droog.

Eerste verdieping

Via de vaste trap komt u op de overloop met toegang tot drie slaapkamers, een bergkast en de badkamer. Op de overloop zit een luik naar de vliering die op dit moment niet begaanbaar is.

De twee slaapkamers aan de linkerzijde van de woning zijn voorzien van een vaste kast en door de rechte wanden ideaal om in te delen. De kleine slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft een toegang tot het plat dak boven de bijkeuken. Hier is de realisatie van een zonneterras mogelijk.
De eenvoudige badkamer is uitgerust met een douche en een wastafel.

De bovenverdieping kenmerkt zich door zeer veel lichtinval.

Tuin

De royale tuin is rondom de woning gelegen en biedt zeer veel mogelijkheden voor de echte tuinliefhebber. De tuin is noord-west gelegen en biedt door zijn omvang altijd een plek voor zon of schaduw. 

Achter in de tuin is een tuinhuis met terras geplaatst, ideaal om in het voor- of najaar van de eerste en laatste zonnestralen te genieten.

De vrijstaande garage is gedeeltelijk voorzien van een zolder en biedt de mogelijkheid voor het parkeren van uw eigen auto. Verbouwen tot kantoor- of praktijkruimte aan huis, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden, en interesse in een bezichtiging, dan nodigen wij u van harte uit om een afspraak te maken.

Bijzonderheden

* goed onderhouden woning;
* drie slaapkamers;
* Hardhouten kozijnen met dubbel glas;
* Locatie aan de rand van het dorp met vrij uitzicht;
* CV-ketel (Nefit 2015 in eigendom)
* parkeergelegenheid op eigen terrein;
* tuin rondom de woning.

Kenmerken