Beschrijving

Wederom in de verkoop wegens het niet rond krijgen van de financiering van de vorige koper. Op een prachtig plekje met mooi uitzicht over de landerijen, centraal gelegen tussen Emmeloord en Kampen ligt deze landelijke hoekwoning met een royale tuin van maar liefst 1.070 m2 groot.  Het voormalige eiland Schokland ligt schuin tegenover, dus u woont hier dichtbij natuur en bos voor lekkere wandelingen en fietstochten.

Indeling

Begane grond
Voorentree, royale hal met toilet, vaste kast met witgoedopstelling, kelder en trapopgang. Een (afgescheiden) keuken met daarachter de badkamer voorzien van een ligbad, douche en badkamermeubel.
Vanuit de hal komt u ook in de woonkamer, deze open ruimte is onderverdeeld in een eethoek en zitgedeelte, om de hoek van deze kamer treft u een (open) slaapvertrekje aan, deze ruimte kan ook heel goed ingericht worden als bureauhoek/werk gedeelte.  Vanuit deze hoekwoning heeft u een prachtig landelijk uitzicht. De woning heeft een uitbouw (2001) zodat er op de begane grond meer woonruimte is gecreëerd.

Eerste verdieping

Trapopgang en overloop, hier treft u 2 kleinere slaapkamers (waarvan 1 kamer met balkon) en 1 zeer royale slaapkamer aan.

Tweede verdieping

Middels vlizotrap is de zolder te bereiken met CV- opstelling.

Balkon

Er is een balkon aanwezig aan de kopse kant van de woning op het zuidoosten gericht.

Tuin

Rond deze hoekwoning heeft u een heerlijke ruime tuin met oprit en boomsingel. Schuin achter de woning is een royale houten schuur/hobbyruimte aanwezig. De grote voortuin is heerlijk op het zuiden georiënteerd.

Bijzonderheden

Schokland
Deze woning ligt schuin tegenover het voormalige eiland Schokland. Schokland is in 1995 uitgeroepen door de UNESCO tot Werelderfgoed. Het betreft hier een lange geschiedenis met veel archeologische resten van meer dan 10.000 jaar. Het ruim 1.300 hectare grote werelderfgoed bestaat uit het voormalig eiland en de omliggende landerijen. Het eiland is in 1942 drooggemalen met de komst van de Noordoostpolder.
Er is o.a. een museum en een restaurant aanwezig op Schokland. Er zijn regelmatig leuke activiteiten zoals rondritten door de landerijen en  1x per jaar een paar dagen de Scandinavische markt. Verder in dit gebied veel natuur, de gesteente tuin en het Schokkerbos aanwezig.

Alles op een rijtje:
-Prachtige landelijke locatie
-Centraal gelegen tussen Kampen en Emmeloord, en nabij de dorpen Nagele en Ens
-Recht van overweg voor 1 tussenwoning
-Dak van de schuur asbestgolfplaten
-Deel van het verhoogde terras is verzakt, moet opgeknapt worden
-Dichtbij natuur,-  en het Schokkerbos om te wandelen en te fietsen
-Op enkele kilometer van het Schokkerstrand
-De autowegen A6, N50 en A50 zijn goed te bereiken
-Rijtijd richting Amsterdam, Utrecht en Groningen Ca. een uur
-Zeer geschikt voor mensen die landelijk willen wonen 
-De zakenlijsten kunt u per mail opvragen bij de makelaar


Heeft u interesse? Neem contact op  voor meer informatie of een bezichtiging.

Kenmerken