04 08 09 11 12 14 15 17 18 24 26 31 33 43 50
04
08
09
11

Te koop: Zuidbuitenpoldersekade 7, 3329 LA Dordrecht

€ 1.275.000,- k.k.
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning, bedrijfsdienstwoning
Gebruiksoppervlakte wonen 140 m²
Perceeloppervlakte 52.440 m²

Omschrijving

Overwater Rentmeesterskantoor biedt namens de eigenaar vrijblijvend te koop aan het hierna omschreven vrijstaande woonhuis, een garage,
paardenstallen, bedrijfsloodsen, erf, ondergrond en een perceel bouwland met een totale oppervlakte van 5.24.40 ha, gelegen aan de Zuidbuitenpoldersekade 7 te 3329 LA Dordrecht.

Omgeving
De locatie is gelegen in het buitengebied van Dordrecht in de zeer open polder, de Dordtse Biesbosch. De omgeving heeft een typerend karakteristiek polderlandschap met dijken, wateren en kreken met landbouw. Nabij de locatie zal de komende jaren het plan Nieuwe Dordtse Biesbosch in uitvoering gebracht worden met een uitgestrekt natuur- en recreatiegebied en fiets- en wandelpaden.

Omschrijving
Het aangeboden object omvat een vrijstaande bungalow met fraai aangelegde siertuin, een prieel, een tuinhuis, een paardenstal, een garage, een nissenhut, twee bedrijfsloodsen met corridor, een erf, erfverharding, ondergrond en landerijen.

Vrijstaande bungalow
De ruime vrijstaande bungalow met fraai aangelegde siertuin is gebouwd op een verhoging, waardoor het uitzicht over de polder extra fraai is te noemen. Op de begane grond van circa 140 m² vloeroppervlakte zijn de hal, de open keuken en berging, de woonkamer, drie slaapkamers en de badkamer gesitueerd. De hal met vide heeft een plavuizenvloer en schoonmetselwerkwanden, deels met lambrisering. In de hal bevindt zich de toiletruimte en ook is de open houten trap naar de eerste verdieping aanwezig. De toiletruimte heeft een vast toilet, een fonteintje en volledig betegelde wanden.

De L-vormige woonkamer heeft een vloeroppervlakte van circa 44 m², is voorzien van een plavuizen vloer en heeft wanden met schoonmetselwerk. De woonkamer en de keuken hebben een houten plafond. In de woonkamer is het plafond deels tot de nok
open. In de woonkamer is een gemetselde open haard aanwezig, waarbij de schoorsteen ook aan de buitenzijde voorzien is van een open haard. De open haard is voorzien van een verwarmingscircuit. Via de tuindeuren (kunststof) is er direct toegang tot het terras
en de zeer mooie siertuin met een grote vijverpartij.

De open keuken is circa 14 m² groot en heeft een rechte keukenopstelling aan weerszijden van de keuken met voor het keukenraam een natuurstenen aanrechtblad. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasmachine, een magnetron en oven. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douchecabine en een badkamermeubel met dubbele wastafel. De badkamer heeft volledig betegelde wanden en een designradiator.

De drie slaapkamers zijn via de hal bereikbaar. Twee slaapkamers zijn circa 12,6 m² groot en één slaapkamer heeft een vloeroppervlakte van circa 16,9 m². De eerste verdieping heeft een overloop, een praktijkruimte met twee kamers en een slaap- of studeerkamer.
De praktijkruimte (circa 30 m²) is thans ingericht als schoonheidssalon. Aan de zuidzijde van de praktijkruimte is een dakkapel (kunststof) aanwezig, waardoor er extra vloeroppervlakte is te benutten. In de praktijkruimte is een luxe keukenblok, voorzien van een gootsteen met warm- en koud water, geplaatst. De praktijkruimte is keurig afgewerkt met kwaliteitsmaterialen. De slaap- of studeerkamer is voorzien van
een laminaatvloer en dakraam. Deze ruimte is circa 10 m² groot.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer VGP2900032
Vraagprijs € 1.275.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 27 juli 2016
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning, bedrijfsdienstwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1978
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 52.440 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 140 m²
Inhoud 625 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 7 (waarvan 3 slaapkamers)
CV ketel
Combiketel Ja

Kaart