doc123 kadastrale kaart bouwkavel
doc123
kadastrale kaart bouwkavel

Te koop: Unieke kans om uw eigen droomhuis te bouwen op een zeer gewilde locatie.

Welysestraat 23b, 6669 DH Dodewaard
€ 399.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 5.000 m²

Omschrijving

Heeft u altijd al vrij willen wonen in het buitengebied, dan bieden wij u nu een unieke kans om uw eigen droomhuis te bouwen op een zeer gewilde locatie. Op deze kavel kunt u uw eigen eigentijdse villa bouwen of een woongebouw met drie wooneenheden met een inhoud van maar liefst 1.200 m³.

In dit woongebouw mogen drie wooneenheden worden gebouwd. De bouwhoogte bedraagt 9 meter en de goothoogte 4 meter. Er mag een aan- uitbouw, bijgebouw of overkapping worden gerealiseerd van maximaal 110 m² groot, verdeeld over maximaal twee gebouwen. Het bijgebouw mag een bouwhoogte hebben van 5 meter en een goothoogte van 3 meter. Het is toegestaan twee oprijlanen te realiseren, één die uitkomt op de Welysestraat en één die uitkomt op De Steeg. Dit is dus ideaal voor het creëren van meerdere wooneenheden, zo kan ieder zijn eigen oprijlaan realiseren.

Binnen de bestemming mag een deel van de woning en/of de daarbij behorende bijgebouwen ten behoeve van de uitoefening van een niet-publieksgerichte aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit gebruikt worden, mits wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:

1. Maximaal 50 m² van het vloeroppervlak van de woning (begane grond + verdiepingen) met inbegrip van gerealiseerde aan- en uitbouwen en bijgebouwen, mag worden gebruikt voor aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit;

2. Degene die de activiteiten in de woning of het daarbij behorende bijgebouw zal uitvoeren, dient tevens de bewoner van de woning te zijn;

3. Activiteiten die vergunningplichtig zijn krachtens de Wet milieubeheer zijn niet toegestaan;

4. Er mag geen detailhandel plaatsvinden, uitgezonderd een beperkte verkoop als ondergeschikte activiteit en wel in verband met de activiteit.

5. Er mogen maximaal twee parkeerplaatsen in het openbaar gebied worden gebruikt.

Locatie omschrijving:
Nieuwe bouwlocatie

Bestemming:
Wonen

Situering:
Gelegen op de hoek van de Welysestraat en De Steeg.

Gronden:
Het perceel wordt aangeboden op 5.000 m2 met de mogelijkheid om dit uit te breiden tot 20.130 m2.

Vraagprijs:
€ 399.000,- k.k.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer VGP0900287
Vraagprijs € 399.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 20 december 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 5.000 m²

Foto's

Kaart