Te koop: Heensedijk 16, 4655 SW De Heen

€ 585.000,- k.k.
Type object Wonen overig, woonwinkelpand
Gebruiksoppervlakte wonen 253 m²
Perceeloppervlakte 7.500 m²

Omschrijving

Woonboerderij met landbouwschuur en overige aanhorigheden, erf en ondergrond op een perceel grond ter grootte van circa 7.500 m², gelegen te 4655 SW De Heen (Steenbergen), Heensedijk 16.

Indeling

De vrijstaande woning, een typische boerderijwoning, is parallel aan de Heensedijk gebouwd, aan de oostzijde van het erfperceel. De aanbouw is aan de zuidoostzijde gebouwd, die nog deels dient te worden afgewerkt.

De authentieke landbouwschuur imponeert door de enorme hoogte. De schuur staat evenwijdig aan de dijk op circa 30 meter van de woning.

Tuin

De aangeboden locatie is voorzien van een royale tuin, hertenweide, erf en erfverharding. Rondom de woning is een siertuin aanwezig en ten noorden van de landbouwschuur is de hertenweide voorzien van een houten omheining.
De tuin ligt ten zuiden van de woning en is afgescheiden van het de landerijen door een singel met bomen en struiken.
Het erf is via de dijktaluds met aan weerszijden een op-en afrit naar de openbare weg ontsloten. Het erf is grotendeels verhard met asfaltbeton, gestort beton en semiverharding. Totaal is er circa 1.250 m² verhard, inclusief de op- en afrit.

Bijzonderheden

De boerderij wordt aangeboden op circa 7.500 m² inclusief het dijkperceel waarop de beide op- en afritten zijn gelegen. De locatie is ook zeer geschikt voor paardenliefhebbers of voor het houden van hobbydieren. Bij de woonboerderij is het mogelijk om eventueel circa 32.000 m² dijkweiland bij te kopen.

Een aankoop met een extra oppervlakte grond naast de dijkpercelen behoort tot de mogelijkheden, waarbij er te allen tijde een deugelijke ontsluiting moet zijn voor het overblijvende deel van het perceel grond ten zuiden van het aangeboden object.
De bijkomende voorwaarden met betrekking tot de aankoop van het geheel zijn op aanvraag beschikbaar.
Er is een mogelijkheid om een deel van de landbouwschuur te verhuren aan de verkoper onder nader te bepalen voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer VGP2900083
Vraagprijs € 585.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 10 oktober 2018
Bouw
Type object Wonen overig, woonwinkelpand
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1900
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 7.500 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 253 m²
Inhoud 980 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging Platteland
Energieverbruik
Energielabel G
CV ketel
Combiketel Ja

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart