Verkocht

Verkocht: Dorpsstraat 42, 4031 MG Ingen

€ 499.000,- k.k.
Type object Bedrijfshal
Totale VVO 902 m²
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 2.350 m²
In units vanaf 130 m²
Status Verkocht

Beschrijving

Wonen en werken op één locatie!

Op deze locatie kunt wonen en werken, de woning is verbonden met de kantoorruimte, daarachter bevindt zich een ruime werkplaats met separate opslagruimte. Totaal VVO 891 m².

De bedrijfswoning heeft een inhoud van 442 m³ en een woonoppervlak van 110 m².

Indeling

De bedrijfsruimte
Aan de voorzijde zijn er meerdere parkeerplaatsen en de toegang tot de voorliggende kantoorruimte, welke is gelegen op de begane grond. De werkplaats zelf is ruim met een oppervlakte van circa 660 m2. De nokhoogte van de bedrijfsruimte is minimaal 5 meter.
Kantoorruimte:
Aan de voorzijde is er een kantoor van ca. 240 m², deels voorzien van een natuurstenen vloer. De indeling bestaat uit een algemene ontvangstruimte met receptiebalie, een tweetal kantoorruimten, opgebouwd uit systeemwanden. Een gemetselde archiefruimte, pantry en toiletgroep maken de kantoorruimte compleet. Er zijn mogelijkheden om de woning en achter/naast gelegen bedrijfsruimte te betreden. Deze kantoorruimte is afzonderlijk van de loodsen te gebruiken of te verhuren. Naast deze afzonderlijke kantoorruimte heeft de loods een eigen kantoorruimte.

Bedrijfshal:
Vanaf de voorzijde (aan de zijgevel) een toegang tot de bedrijfsruimte, waarin een kantoorruimte, kantineruimte met pantry, een bedrijfshal (vrije ruimte ca. 6 meter, nokhoogte 6.20, muurhoogte 4 meter). Deze geïsoleerde hal is voorzien van lichtstraten, overhead-deur aan de achterzijde, betonvloer en verwarmd door middel van twee gasheaters. Verder is er tweede kantoorruimte met aansluitend een technische ruimte, waarin meterkast en cv.
De bedrijfshal is uitgebreid met een aanbouw van ca. 130 m², bestaande uit een viertal compartimenten, waarvan drie als opslagruimte bruikbaar zijn. Een vierde compartiment is ingericht als wasruimte, toilet en cv-ruimte.
De loods en het achter terrein is door middel van een ‘achterom’ bereikbaar voor bedrijfsvoertuigen. De verharding bestaat uit een betonklinker bestrating en een wasplaats.

Indeling bedrijfswoning:
Op de begane grond vind u een entree met ontvangsthal, toilet, meterkast en toegang naar de kantoor ruimten. Hier is ook de toegang naar de woonkamer, met trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer heeft door de grote ramen en openslaande deuren naar de privé tuin. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval. Daarnaast is er een schouw met haard.
Vanuit de woonkamer is er een open keuken en vaste kast. Middels de keuken is het achter-portaal bereikbaar, met witgoedaansluitingen en cv. Hier is ook de deur naar het achterterras/patio.

Eerste verdieping

De eerste verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers, toiletruimte, badkamer met ligbad en wastafel. Door middel van een losse trap is de bergzolder bereikbaar.

Bijzonderheden

Ingen valt onder de gemeente Buren en heeft 2110 inwoners in het dorp zijn diverse voorzieningen en op korte afstand ligt Tiel waar alle voorzieningen voorhanden zijn.

De bestemming van het object is “Bedrijf” met als functieaanduiding “Werkplaats voor het waterschap.”.

Dit object wordt u gezamenlijk aangeboden in collegiale verkoop door Pullen Makelaardij - Uitwijk en Van Maanen Vastgoed - Opijnen.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer VGP3700092
Vraagprijs € 499.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 15 juni 2020
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1950
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.350 m²
VVO 662 m²
In units vanaf 130 m²
Kantoor oppervlakte 240 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 902 m²
Vrije hoogte 5 m.
Locatie
Ligging In centrum
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter
Busknooppunt op 1500 meter tot 2000 meter
Afrit van de snelweg op 5000 meter of meer
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart