Verkocht

Verkocht: Michelstraat 4a, 7021 LV Zelhem

Prijs op aanvraag
Type object Melkveehouderijbedrijf
Status Verkocht

Beschrijving

Ter overname bieden wij aan: een groot en modern melkrundveehouderijbedrijf gelegen tussen de plaatsen Zelhem en Hummelo. Het betreft een huisperceel van ruim 63 hectare, met kwalitatief goede zavelgrond. De percelen zijn goed verkaveld en gelegen direct aan het bedrijf. De moderne ligboxenstal is in 2021 nieuw gebouwd, de aanhorige ligboxenstal van oorspronkelijk 1986 is vernieuwd en gerenoveerd. De ligboxenstal is ruim opgezet en beschikt over circa 315 ligboxen. Er wordt gemolken met vier Lely melkrobots (Lely A5). De laatste afronding van de stal dient nog afgerond te worden, door hernieuwde situering van de robots (tekening beschikbaar). Het bedrijf heeft een capaciteit voor circa 280 stuks melkvee met bijbehorend jongvee.
Kortom, hét ideale bedrijf voor de verplaatsende melkveehouder. De grondsoort betreft lichte rivierklei en is zowel voor grasland als akkerbouw geschikt, uitstekende landbouwgrond!.
Er is een vergunning aanwezig in het kader van de Wet Milieubeheer. Tevens is een natuurbeschermingsvergunning aanwezig.
Het bedrijf is gelegen tussen de plaatsen Zelhem en Hummelo, nabij het dorp Keijenborg. Zelhem, Hummelo en Doetinchem beschikken over vele voorzieningen (winkels, scholen, verenigingen). De omgeving staat bekend als een uitstekend gebied voor de melkveehouderij.
Kortom volop uitdaging om professioneel te ondernemen in de melkveehouderij en te (super) boeren in de gezellige en gemoedelijke Achterhoek !

Het ter overname aangeboden melkveebedrijf heeft in het kort de onderstaande kenmerken:

• Adres: Michelstraat 4a 7021 LV Zelhem
• Grond: 63.13.40 hectare eigendom, geheel huiskavel, goede zavelgrond !
• Bedrijfsruimtes: Uitstekende moderne ligboxenstal geschikt voor circa 315 melkkoeien,
bouwjaren 1986 en 2021, met 4 melkrobots (Lely A5), Daarnaast goede en functionele jongveestal,
werkplaats, werktuigenberging en diverse ruwvoeropslagen.
• Woonhuis: Nette semibungalow woning.
• Omgeving: In het buitengebied en in alle rust gelegen, gelegen tussen Zelhem en Hummelo, nabij het dorp
Keijenborg.

Deze regio heeft kwalitatief goede grond (zavel). Dé perfecte combinatie van ondernemen in de melkveehouderij en het zeer prettig wonen op deze locatie!

Het bedrijf is geschikt om groot aantal koeien te melken gezien stalruimte en vergunningen, maar is eveneens geschikt om met een kleiner aantal te melken.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 68063/26800
Prijs Prijs op aanvraag
Status Verkocht
Laatste wijziging Woensdag 15 maart 2023
Bouw
Type object Melkveehouderijbedrijf
Soort bouw Bestaande bouw

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart