ysselsteyn, puttenweg 128 hoofdfoto keuken 1 keuken 2 keuken woonkamer 1 woonkamer 2 woonkamer met eethoek 1 woonkamer met eethoek woonkamer serre 1 serre bijkeuken 1 bijkeuken toilet trapopgang eerste verdieping overloop badkamer 1 badkamer 3 badkamer slaapkamer 1 2 slaapkamer 1 slaapkamer 2 2 slaapkamer 2 slaapkamer 3 2 slaapkamer 3 voorzijde woning voorzijde woning met tuin achterzijde woning achterzijde woning met schuur en stal schuur en stallen stallen 1 stallen straatbeeld
ysselsteyn, puttenweg 128 hoofdfoto
keuken 1
keuken 2
keuken
Verkocht

Verkocht: Puttenweg 128, 5813 BD Ysselsteyn

€ 339.000,- k.k.
Type object Paardenbedrijf, pension
Perceeloppervlakte 12.950 m²

Omschrijving

Geheel verbouwde woning met bijgebouwen (ca. 1000 m²) gelegen in het buitengebied op een perceel van 1.29.50 hectare. Geschikt voor diverse doeleinden, zoals het hobbymatig houden van dieren en bedrijf aan huis. Zeer geschikt als lokatie voor paardenhouderij.

Indeling

Begane grond: Hal met meterkast en trapopgang naar eerste verdieping. Royale woonkamer met eiken parketvloer en toegang tot serrekamer. De serre is voorzien van vloerverwarming. Woonkeuken met luxe inbouwkeuken voorzien van granietenblad, combi-oven/magnetron, keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast en afzuigkap. Achteringang met toegang tot bijkeuken met keukenblok, vast kast, ruimte voor wasmachine, droger, diepvriezer. Toilet met fonteintje.

Eerste verdieping:
Overloop, slaapkamer met vaste kastenwand. Slaapkamer 2 met kastenwand. Slaapkamer 3. Badkamer voorzien van o.a. ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van kurkvloer.

Tweede verdieping:
Geheel beplankte grote zolder, bereikbaar middels vlizotrap.

Achter de woning is een overdekt terras gerealiseerd. Het dak is deels gedekt met abc-golfplaten en deels met gebakken pannen. In dit gebouw is tevens een berging/ fietsenstalling gesitueerd.

Algemeen:
De woning is traditioneel gebouwd in de zestiger jaren en in later jaren geheel aangepast en uitgebouwd. De muren zijn gemetseld in spouw en geisoleerd met HR iso parels ++. Het dak werd geïsoleerd en is gedekt met gebakken pannen. De kozijnen zijn van kunststof en op de eerste verdieping voorzien van draai-/kiepsysteem, horren en rolluiken. De gehele woning is voorzien van isolerende beglazing, de zolder is geïsoleerd met glaswol en in de kruipruimte liggen schelpen ter isolatie.

Kadastrale aanduiding:
Kadastraal bekend gemeente Venray, sectie I, nummers 339 en 358, totaal groot 1.29.50 hectare. Op het perceel rust een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5, lid 3 onder B van de belemmeringenwet Privaatrecht t.b.v. Saranne B.V.

Bestemming:
Volgens het bestemmingsplan Buitengebied Venray, vastgesteld op 14 december 2010 is de bestemming thans agrarisch, intensieve veehouderij.
Er zijn mogelijkheden de bestemming te wijzigen in “Plattelandswoning”.

Gronden:
Het betreft een agrarisch bouwblok met aangrenzende cultuurgrond, in gebruik als tuin en cultuurgrond.

Voormalige bedrijfsgebouwen:

Pluimveestal 1
Het betreft een voormalige pluimveestal gebouwd in de 60-er jaren met een oppervlakte van circa 300 m² (12 x 25 m). De fundering is op staal en de gevels zijn gemetseld met een rode baksteen. Het dak is gedekt met abc-golfplaten. De vloer is voorzien van betontegels. Deze voormalige stal is in gebruik als opslagruimte.

Pluimveestal 2
Het betreft een voormalige pluimveestal welke gebouwd is in de 60-er jaren. het oppervlakte van deze stal is circa 300 m² (12 x 25 m). De fundering is op staal en de gevels zijn gemetseld met betonblokken. Het dak is gedekt met abc-golfplaten en de vloer is van betontegels. Deze stal is met name in gebruik als opslagruimte.
Achter in dit gebouw is een goed geoutilleerde ruimte als repetitielokaal voor muziekgezelschappen met kantine ingericht.

Pluimveestal 3
Het betreft eveneens een voormalige pluimveestal in gebruik als opslagruimte. Deze stal is gebouwd in de 60-er jaren en heeft een oppervlakte van circa 400 m² (25 x 15 m). De fundering is op staal en de gevels zijn gemetseld met betonblokken. Het dak is gedekt met abc-golfplaten en de vloer is van gebroken puin.

Gelegen in het buitengebied van Ysselsteyn.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer PMR2000444
Vraagprijs € 339.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Dinsdag 6 maart 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Paardenbedrijf, pension
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1960
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1 ha 29 a 50 ca

Plattegronden

Kaart