wanroij, hank 56 hoofdfoto gevel voor gevel met toegangspoort spuitplaats loodsen binnen (1) loodsen binnen (2) loodsen binnen (5) loodsen binnen (4) loodsen binnen (3) loodsen binnen (6) loodsen binnen (7) loodsen binnen (8) loodsen binnen (9) cultuurgrond en achterzijde cultuurgrond met achterzijde 2 cultuugrond
wanroij, hank 56 hoofdfoto
gevel voor
gevel met toegangspoort
spuitplaats

Te koop: Hank 56, 5446 XG Wanroij

€ 260.000,- k.k.
Type object Bedrijfsruimte
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 11.940 m²

Omschrijving

Bedrijfshallen met een oppervlakte van totaal 1280 m², geschikt voor diverse doeleinden en cultuurgrond op een perceel van circa 1,2 hectare.

Het betreft een 5-tal aan elkaar gebouwde segmenten welke samen een hal vormen met een afmeting van 62,5 m x 20 m en een oppervlakte van circa 1280 m². De hallen zijn gebouwd in een periode van 1960 tot 1987. De goothoogte is 4,18 meter en de nokhoogte is 6,4 meter. De gevels zijn gemetseld in spouw. De kapconstructie wordt voornamelijk ondersteund door stalen spanten.
Hal 1: Werkplaats, afgescheiden ruimte ingericht als was- en kleedruimte met toilet. Boven deze ruimte is de kantine, voorzien van eenvoudig keukenblok, gerealiseerd. Tegen de achtergevel is nog een magazijn met zolder. Verder is er een lichtstraat in een gevel, het dak is aan de onderzijde geïsoleerd, de vloer is van beton en de toegang is middels een geïsoleerde overheaddeur.
Hal 2: Werkplaats, 2 kantoorunits met een oppervlakte van circa 27 m² en een voormalige verkoopruimte. In deze hal is de spantconstructie van hout, het dak is aan de onderzijde geïsoleerd, de vloer is van beton en toegang middels een geïsoleerde overheaddeur.
Hal 3: Werkplaats/voormalige verkoopruimte. Toegang middels een overheaddeur en een betonnen vloer.
Hal 4: Stalling. en werkplaats. Toegang middels 2 grote stalen schuifdeuren en een loopdeur. Het dak wordt ondersteund door stalen spanten en de vloer is van beton.
Hal 5: Stalling en werkplaats. Opgetrokken in een zelfdragende spantconstructie en voorzien van een betonnen vloer. Toegang middels een geïsoleerde overheaddeur en een loopdeur.

Het terrein is afgesloten met een poort. Op het terrein is een doelmatige erfverharding aanwezig van grind- en gravelverharding met een spuitplaats. De spuitplaats betreft een betonvloer met slibopvangput. Deze put is aangesloten op een olie- en vetafscheider met controleput, alvorens het water geloodst wordt op de riolering.

Verder ligt er nog een perceel cultuurgrond bij de bedrijfshallen van circa 1 hectare.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer PMR2000484
Vraagprijs € 260.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Vrijdag 1 juni 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bedrijfsruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1 ha 19 a 40 ca

Kaart