Verkocht

Verkocht: De Horstweg, 5926 RM Venlo

€ 34.500,- k.k.
Type object Losse grond
Status Verkocht

Beschrijving

Het betreft een perceel cultuurgrond ingericht als weiland voor het houden van hobbydieren met enkele hoogstambomen, het perceel is geheel voorzien van een afrastering met degelijke poorten en een open schuilstal voor de schapen en varkens.

Het perceel is gelegen aan De Horstweg te Hout-Blerick, in het buitengebied van de gemeente Venlo, doch in de nabijheid van woningen en bedrijven. Het is zeer goed bereikbaar middels een geasfalteerde verharde toegangsweg vanuit De Horstweg. Het perceel is in een prachtige natuurrijke omgeving gelegen en is uitermate geschikt voor het houden van hobbydieren, mensen die van het buitenleven willen genieten of voor de hovenier/boomkweker.

KADASTRALE SITUATIE
Gemeente Venlo, sectie R nummer 37, groot ca. 00.30.00 ha
Gemeente Helden, sectie R, nummer 38, groot ca. 00.26.40 ha
Tezamen groot ca. 00.56.40 ha

BESTEMMING
Het perceel ligt binnen het bestemmingsplan “Buitengebied Venlo” van de Gemeente Venlo. Het perceel heeft de deels enkelbestemming 'Agrarisch met waarden' en deels de enkelbestemming 'Bos'. Daarnaast heeft het perceel de gebiedsaanduidingen 'milieuzone - grondwaterbeschermingsgebied venlo schol', 'robuuste landbouw en natuur' en deels 'ecologische hoofdstructuur'.

GEBRUIK
Het perceel is voorzien van een afrastering met poorten en een houten tuinhuis/schuilstal met bergzolder voor de hobbydieren (afmeting ca. 6m x 4m). Daarnaast is het perceel ingericht met diverse hoogstambomen, o.a.: appelbomen (Sterappel, Boskoop en Notarisappel), perenbomen (Gieser Wildeman, Saint Remy en De Clapp's Favourite) en enkele kersenbomen (Cortina).
Op het perceel is een waterput gelegen.

AANVAARDING
In overleg.

VRAAGPRIJS
€ 34.500 k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nard Driessen (Makelaar)
t: 06-48592874
e: ndriessen@arvalis.nl

Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA Roermond
t: (0475) 35 57 00
www.arvalismakelaars.nl

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 68059/28563
Vraagprijs € 34.500,- k.k.
Status Verkocht
Laatste wijziging Vrijdag 4 november 2022
Bouw
Type object Losse grond
Soort bouw Bestaande bouw

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart