Te koop: De Horstweg, 5926 RM Venlo

Vraagprijs
Type object Losse grond

Omschrijving

Algemeen

Namens mijn opdrachtgever mag ik u een mooi perceel cultuurgrond aanbieden, dit is ingericht als grasland. Het is gelegen aan De Horstweg te Hout-Blerick (nabij Blerick / Venlo) in het buitengebied van de gemeente Venlo. Het is zeer goed bereikbaar middels een geasfalteerde verharde toegangsweg vanuit De Horstweg. Het perceel is in gebruik als grasland en in een prachtige natuurlijke omgeving gelegen voor mensen met een hobby met paarden, of mensen die van het buitenleven genieten.


Kadastrale situatie

Het perceel cultuurgrond met opstal is kadastraal bekend als;

- Venlo Sectie R Nr. 37 groot 0.30.00 ha.
-------------
Totaal oppervlakte circa 0.30.00 ha.


Bestemmingsplan

Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan Buitengebied Venlo, vastgesteld op 30-03-2011. Het verkochte is bestemd als Agrarisch met waarden.


Omschrijving

Het betreft een perceel cultuurgrond, dit is ingericht als grasland en ook als zodanig in gebruik. Het gras wordt de laatste jaren machinaal bemest en gesneden, het is in deze niet in gebruik geweest voor de begrazing door dieren. De grondsoort betreft goede zandgrond, de omvang betreft een mooi rechthoekig en vlak gelegen perceel. Het geheel is in een mooie natuurlijke omgeving gelegen in het buitengebied van de gemeente Venlo. Doch dichtbij de bebouwing als woningen en of bedrijven in de omgeving. Het biedt een mooie verblijfplaats voor de hobbyist, paardenliefhebber, hovenier/boomkweker of gepensioneerde.


Bijzonderheden

In deze verkoop zijn geen betalingsrechten (voorheen toeslagrechten) of andere productierechten inbegrepen.


Aanvaarding

In overleg, eventueel per direct te aanvaarden.

Vraagprijs

Vraagprijs € 5,65 per m2 kosten koper.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 68059/18432
Vraagprijs Vraagprijs
Laatste wijziging Vrijdag 18 mei 2018
Bouw
Type object Losse grond
Soort bouw Bestaande bouw

Foto's

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart