Verkocht

Verkocht: De Lanck, 6071 AD Swalmen

Vraagprijs
Type object Losse grond
Status Verkocht

Beschrijving

Namens mijn opdrachtgever mag ik u een mooi perceel cultuurgrond aanbieden welke op dit moment in gebruik is als akkerland. Het perceel is uitermate geschikt voor diverse akkerbouw- en tuinbouwgewassen, het is goed bereikbaar en de grondkwaliteit betreft goede zandgrond. De ligging van het perceel is gelegen aan een verharde weg, De Lanck te Swalmen.

KADASTRALE SITUATIE

Het object: Perceel cultuurgrond
Kadastraal bekend: Gemeente Swalmen, sectie M, nummer 153, groot 1.90.81 ha


BESTEMMING
Het perceel ligt binnen het bestemmingsplan “Buitengebied Swalmen” van de Gemeente Roermond, vastgesteld per 13-10-2016. Het perceel heeft de enkelbestemming “Agrarisch met waarden – Agrarische functie met natuur- en landschapswaarden”. Door het perceel loopt een gasleiding en een brandstofleiding.

OMSCHRIJVING
Het betreft een mooi vlak gelegen perceel cultuurgrond welke voor diverse agrarische doeleinden geschikt is. De grondkwaliteit zandgrond biedt de mogelijkheid om het gebruik als akkerbouw, tuinbouw of boomteelt te kunnen toepassen. De ligging aan de Duitse grens geeft ook mogelijkheden voor Duitse ondernemers in de agrarische sector om de grond te kunnen bewerken.

De omgeving wordt voornamelijk gekenmerkt door openheid en een wisseling van agrarische gronden en natuurgronden. Het perceel is goed te bereiken aan de verharde weg ‘de Lanck’.

Een mooie kans voor de agrariër of belegger om dit perceel in eigendom te verwerven. Als u interesse heeft als belegger bieden wij de mogelijkheid om het perceel aan een agrariër te verpachten en dit geheel van verpachten voor u te verzorgen.

BODEM EN GEBRUIK
- Grondsoort is zandgrond
- De laatste jaren is het perceel in gebruik geweest voor de teelt van bieten (2019) en mais (2020).

BIJZONDERHEDEN
- In deze verkoop zijn geen productierechten en-/of betalingsrechten inbegrepen.
- Het jachtrecht voor het perceel is verhuurd.
- Door het perceel loopt een gasleiding en een brandstofleiding. Er rust een kwalitatieve verplichting op het perceel ten behoeve van Gasunie i.v.m. de gasleiding en een opstalrecht ten behoeve van NV Solvic i.v.m. de brandstofleiding (pekelleiding).

AANVAARDING
In overleg

VRAAGPRIJS
€ 6,65 per m2 k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nard Driessen (Makelaar)
t: 06-48592874
e: ndriessen@arvalis.nl

Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA Roermond
t: (0475) 35 57 00
www.arvalismakelaars.nl

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 68059/24388
Vraagprijs Vraagprijs
Status Verkocht
Laatste wijziging Donderdag 29 juli 2021
Bouw
Type object Losse grond
Soort bouw Bestaande bouw

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart