Verkocht

Verkocht: Dertiensedijk, 5712 SL Someren

Vraagprijs
Type object Losse grond
Status Verkocht

Beschrijving

Heeft u al eens gedroomd van uw eigen stukje bos? Bij deze bieden wij u een perceel bos aan, groot circa 01.50.20 ha, welk is gelegen nabij de Beliënberkdijk, in het buitengebied van Someren. Het perceel is rechthoekig van vorm en is vanuit de Beliënberkdijk uitstekend bereikbaar via de Dertiensedijk (een onverhard breed zandpad, met auto en tractor begaanbaar) en biedt volop kansen voor mensen die op zoek zijn naar een stukje bos voor rust, recreatie, houtwinning, vogelspotten, natuurbeleving of als belegging. Mogelijkheden genoeg met uw eigen stukje natuur in het buitengebied van Someren!

KADASTRALE SITUATIE
Gemeente Someren, sectie G, nummer 3570, groot circa 1.50.20 ha.

BESTEMMING
Het perceel ligt binnen het bestemmingsplan “Buitengebied Someren - Deelgebied 1” van de Gemeente Someren, deels onherroepelijk in werking per 30-11-2017.
Het perceel heeft de enkelbestemming:
'Agrarisch met waarden - Natuurwaarden', functieaanduiding 'specifieke vorm van waarde - hydrologisch waardevol' en de gebiedsaanduidingen 'overige zone - veehouderij' en 'overige zone - staldering'.

BODEM EN GEBRUIK
Het bos wordt vooral gekenmerkt door zijn volwassen opstanden van bomen met veelal een stamdikte van 20cm en ca. 35-40cm. De boomsoorten zijn met name berken, enkele eiken, dennen en populieren- /essenbomen. Het perceel is als natuur aangemerkt en ook zo in gebruik. De omgeving wordt gekenmerkt door voornamelijk agrarische akkerlanden en weilanden.

AANVAARDING
In overleg

VRAAGPRIJS
€ 1,65 per m²

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nard Driessen (Makelaar)
t: 06-48592874
e: ndriessen@arvalis.nl

Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA Roermond
t: (0475) 355 700
www.arvalismakelaars.nl

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 68059/27398
Vraagprijs Vraagprijs
Status Verkocht
Laatste wijziging Dinsdag 7 juni 2022
Bouw
Type object Losse grond
Soort bouw Bestaande bouw

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart