Verkocht

Verkocht: Langstraat, 5768 PP Meijel

Type object Losse grond
Status Verkocht

Beschrijving

Algemeen
Namens mijn opdrachtgever mag ik u een mooi perceel cultuurgrond aanbieden, dit is ingericht als akkergrond. Het is gelegen aan de Langstraat te Meijel (achter huisnr. 4) in het buitengebied van de gemeente Peel en Maas, binnen het concentratiegebied glastuinbouw 1. Het is te bereiken vanuit de geasfalteerde weg de Langstraat, de toegang tot het perceel is middels een strook naast de sloot. Het perceel is momenteel in gebruik voor de teelt van maïs.


Kadastrale situatie
Het perceel cultuurgrond is kadastraal bekend als;

- Meijel Sectie D Nr. 1329 groot 2.28.75 ha.
-------------
Totaal oppervlakte circa 2.28.75 ha.


Bestemmingsplan
Het perceel is gelegen binnen het bestemmingsplan Buitengebied Peel en Maas, vastgesteld op 24-12-2014. Het verkochte is bestemd als Agrarisch, concentratiegebied Glastuinbouw 1.


Omschrijving
Het betreft een perceel cultuurgrond, dit de laatste jaren altijd voor akkergrond in gebruik is geweest en nu ook als zodanig in gebruik is. De grondsoort betreft goede zandgrond, het is mooi rechthoekig en vlak gelegen. Het perceel is v.v. drainage, deze is reeds wel al enkele jaren oud. Het perceel is gelegen binnen het concentratiegebied ‘Glastuinbouw 1’ wat eventueel mogelijkheden biedt voor omzetting naar o.a. glastuinbouw of andere doeleinden dan het huidige gebruik.


Bijzonderheden
- In deze verkoop zijn geen betalingsrechten (voorheen toeslagrechten) of andere productierechten inbegrepen.


Aanvaarding
In overleg

Vraagprijs
Vraagprijs € 8,75 per m2 kosten koper.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 68059/18694
Status Verkocht
Laatste wijziging Woensdag 18 mei 2022
Bouw
Type object Losse grond
Soort bouw Bestaande bouw

Foto's

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart