Te koop: Lange Heide, 5993 Maasbree

Vraagprijs
Type object Losse grond

Beschrijving

ALGEMEEN
Namens mijn opdrachtgever mag ik u een perceel bosgrond aanbieden welke gelegen is ter hoogte van de ‘Lange Heide’ te Maasbree. Het perceel is vanuit een breed zandpad te bereiken vanuit de Lange Heide, het zandpad is ter hoogte van het aangeboden perceel in verbinding met een parkeerplaats. Het perceel is prachtig gelegen in het natuurgebied ‘Klavertje 4’, waar men echt kan genieten van de natuur.

KADASTRALE SITUATIE
Het object: Perceel bosgrond
Kadastraal bekend: Gemeente Maasbree, sectie S, nummer 159
Groot: 02.29.94 ha.
Adres: Gelegen Lange Heide te Maasbree

BESTEMMING
Het perceel ligt binnen het bestemmingsplan “buitengebied Klavertje 4” van de Gemeente Peel en Maas, vastgesteld per 25-06-2013. Het perceel heeft de enkelbestemming “Natuur”, de dubbelbestemmingen “Mozaïeklandschap” en “ecologische hoofdstructuur” en de gebiedsaanduidingen “Waarde – Archeologie 4”, “reconstructiewetzone – extensiveringsgebied” en “bebouwingsconcentratie”.

OMSCHRIJVING
Het perceel is aan de voorzijde gelegen aan de onverharde weg, dit zeer goed bereikbaar is vanuit de ‘Lange Heide’ te Maasbree. Het bosperceel maakt deel uit van het mozaïeklandschap “Klavertje 4” en bestaat voornamelijk uit eiken- en dennenopstanden met een diameter van ca. 20 – 50 cm. Het bosperceel is middels de onverharde weg heel goed bereikbaar, waarbij directe parkeergelegenheden zijn door de aangrenzende natuurlijke parkeerplaats. Daarbij zijn er ook nog diverse weggetjes en paden om en rond, maar ook door het bosperceel. Hierdoor is het perceel uitermate geschikt om tot rust te komen en te genieten van de natuur, voor recreatief gebruik, belegging, dan wel voor hobby doeleinden. De goede opstanden in combinatie met de goede bereikbaarheid biedt tot slot nog de mogelijkheden voor kleinschalig houtwinning.

BIJZONDERHEDEN
- In deze verkoop zijn geen productierechten of betalingsrechten inbegrepen.
- Het jachtrecht voor het perceel is verhuurd.

AANVAARDING
In overleg, eventueel per direct te aanvaarden.

VRAAGPRIJS
€ 1,75/m2 k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nard Driessen (Makelaar)
t: 06-48592874
e: ndriessen@arvalis.nl

Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA Roermond
t: (0475) 35 57 00
www.arvalismakelaars.nl

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 68059/24158
Vraagprijs Vraagprijs
Bouw
Type object Losse grond
Soort bouw Bestaande bouw

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart