luchtfoto gevels woning (2) woning woonkamer (1) woning woonkamer (2) woning woonkamer (3) woning keuken (1) woning keuken (2) woning kantoor woning achterbouw (2) woning achterbouw (1) woning berging met keukenblok woning hal woning badkamer (1) woning badkamer (2) woning slaapkamers (1) woning slaapkamers (2) woning slaapkamers (3) woning slaapkamers (4) gevels woning (1) gevels woning (3) gevels woning (4) gevels woning (5) gevels woning (6) tuin en cultuurgrond (1) gevels schuren (2) schuren (1) schuren (2) schuur zolder (1) schuur zolder (2) schuren (4) schuren (5) gevels schuren (3) schuren (3) schuren (6) schuren (7) totaal ovezicht  (1) totaal ovezicht  (3) gevels schuren (1) gevels schuren (4) totaal ovezicht  (2) tuin en cultuurgrond (2)
luchtfoto
gevels woning (2)
woning woonkamer (1)
woning woonkamer (2)

Te koop: Ullingen 8, 5846 AW Ledeacker

Prijs op aanvraag
Type object Akkerbouwbedrijf, zand
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 87.080 m²

Omschrijving

Op een steenworp afstand van de “Staatsbossen”, zeldzaam “vrij” gelegen bedrijfswoning met perfecte bedrijfsgebouwen t.b.v. een akkerbouwbedrijf, boomkwekerij of paardenhouderij op een perceel van circa 6650 m², uit te breiden tot maximaal 08.70.80 ha.

Indeling

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan buitengebied van de gemeente Sint Anthonis , goedgekeurd 20-03-2013. De bestemming is “agrarisch-grondgebonden”.

Milieuvergunning
Onder kenmerk O-16-04646 is een melding Activiteitenbesluit milieubeheer akkerbouwbedrijf geregistreerd.

De gebouwen

De woning
Indeling woning:
Hal met toegang tot trapkast en trapopgang naar de eerste verdieping, L-vormige woonkamer met veel lichtinval en vrij uitzicht over de landerijen, woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van o.a. inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron/oven en vaatwasser. Kantoor, royale bijkeuken met toilet en ruimte voor c.v.-ketel (Nefit HR turbo), meterkast en wasruimte, achteringang met keukenblok.

Eerste verdieping:
Overloop met 4 slaapkamers, waarvan één met muurkast en één slaapkamer met bedrade internetverbinding. Badkamer voorzien van vloerverwarming met ligbad, douche, toilet en badmeubel met wastafel.

Tweede verdieping
Met vlizotrap te bereiken bergzolder.

Algemeen:
De woning is traditioneel gebouwd met geïsoleerde spouwmuren, isolerende dakplaten en het dak werd gedekt met betonpannen. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. De gehele begane grondvloer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, m.u.v. de wasruimte. Er zijn overal loze buizen aangelegd voor de aanleg van bijvoorbeeld een alarminstallatie.

Rondom de woning ligt een fraai aangelegde en royale tuin met een aparte beregeningsinstallatie met aparte pomp. In de tuin bevindt zich een houten tuinhuis.

De overige gebouwen:
1. De royale dubbele garage
De garage is uitgevoerd met een tweetal elektrisch bedienbare sectionaaldeuren (Crawford). Boven de garage bevindt zich een grote zolderruimte. De garage is voorzien van een geïsoleerd dak.

2. De machineberging
De machineberging met een oppervlakte van circa 180 m² is gebouwd met niet geïsoleerde muren en is voorzien van een betonvloer. Het dak is gedekt met kunststof plaatmateriaal.
Elektra van het bedrijf is afgezekerd op 50 A en van de woning op 32 A.3. De bedrijfsloods is gebouwd in 1968 en heeft een lengte van 20 meter en een breedte van 9 meter. De wanden hebben 2 meter hoog metselwerk.

3.
De loods is gebouwd in 2011 en heeft een lengte van 24 m en een breedte van 15 meter. De wanden hebben 2 meter hoog metselwerk in vak 1 en 1 meter metselwerk in de vakken 2 en 3. De loods heeft een goothoogte van 4 meter en een nokhoogte van 8 meter. De loods is gebouwd met gegalvaniseerde spanten en is gedekt met damwandprofielplaten, deels lichtplaten. In de werkplaats zijn de muren geïsoleerd, alsmede het dak. De vloer betreft een betonnen gevlinderde vloer. Zowel de loods als de werkplaats zijn voorzien van elektrisch bedienbare Crawforddeuren.
In de loods bevindt zich een dieseltank in lekbak, volgens de laatste voorschriften, alsmede de beregeningsinstallatie. Het betreft een perfecte bedrijfsloods.

Algemeen:
Het complex is bij uitstek geschikt voor een tuinbouwbedrijf of paardenhouderij of een particulier met een hobby/beroep aan huis met een grote behoefte aan ruimte.
Alle gebouwen bevinden zich in een meer dan perfecte staat van onderhoud. Het erf is voorzien van een doelmatige erfverharding. Rondom de woning is een fraaie tuin, met een aparte beregeningsinstallatie met aparte put en pomp aangelegd en met een oprijpoort.
Met de fabrikant is een onderhoudscontract afgesloten voor de 4 elektrisch bedienbare roldeuren.
De woning is dermate vrij gelegen dat er in de winter geen sneeuwruimservice is vanuit de gemeente.
De woning heeft het voorlopige energielabel D.

De cultuurgrond
Het betreft een perceel prima zandgrond.
Op het perceel rust een beregeningsvergunning voor een drietal putten, alsmede een tweetal pompen resp. 45 m³ en 35 m³ per uur. De put betreft een 7 meter diep drainsysteem. Circa 3.75.00 hectare van de cultuurgrond is gedraineerd.
Op de cultuurgrond rusten betalingsrechten, zijnde € 255,80 per recht per hectare. Op elke hectare rust een betalingsrecht.
De waterschapslasten bedragen € 72,95 per hectare (2018).
De ruilverkavelingsrente bedraagt € 23,50 per hectare met als eindjaar 2020.
De volgende gewassen werden op de grond geteeld:
2014 wintertarwe
2015 mais
2016 suikerbieten
2017 aardappelen
Er is een analyserapport aanwezig van de grond. Dit ligt ter inzage bij de makelaar.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer PMR2000496
Prijs Prijs op aanvraag
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 1 oktober 2018
Bouw
Type object Akkerbouwbedrijf, zand
Eveneens Paardenbedrijf
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2001
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 8 ha 70 a 80 ca

Plattegronden

Kaart