gevel voor 2 kleiner gevel voor kleiner gevel zij kleiner gevel zij 2 kleiner woning woonkamer 3 kleiuner woning woonkamer 2 kleiner woning woonkamer kleiner woning woonkamer 4 woning keuken 2 kleiner woning keuken kleiner woning badkamer kleiner woning badkamer 2 kleiner woning slaapkamer 2 kleiner woning slaapkamer 3 kleiner woning slaapkamer kleiner tuin terras 2 kleiner tuin terras kleiner tuin kleiner tuin 2 kleiner schuren 2 kleiner schuren kleiner schuren binnen kleiner schuren binnen kantine kleiner schuren binnen 2 kleiner schuren_binnen_1_visual (3) aangepast formaat schuren_binnen_2_visual (2) aangepast formaat perceel kleiner
gevel voor 2 kleiner
gevel voor kleiner
gevel zij kleiner
gevel zij 2 kleiner

Te koop: Blaktdijk 44, 5976 NB Kronenberg

€ 549.500,- k.k.
Type object Tuinbouwbedrijf, vollegronds tuinbouwbedrijf
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 31.144 m²

Omschrijving

Tuinbouwbedrijf met woning en bedrijfsgebouwen gelegen op een perceel van 3.11.44 hectare. Te koop met of zonder landbouwgrond.

Indeling

Dit bedrijf is zeer geschikt voor de onderstaande functies:
1. Tuinbouwbedrijf met intensieve teelten, waarvoor verwerkingsruimten nodig zijn.
2. Paardenhouderij/paardenpension. Gelegen nabij Hippisch Centrum Equestrian Centre de Peelbergen (2,5 km).
3. Huisvesting voor arbeidsmigranten in combinatie met tuinbouw.
4. Bedrijfsvormen in combinatie met wonen in het buitengebied.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Woonkamer met schouw met houtkachel en toegang tot tuinkamer met openslaande deuren naar terras. Woonkeuken met keukenopstelling voorzien van apparatuur, kelderkast en toegang tot kantoor. De woonkamer, woonkeuken en het kantoor zijn voorzien van travertin vloer met vloerverwarming. Bijkeuken met achteringang, toilet, bergruimte en witgoedaansluitingen. Tevens is er een toegang tot een berging.

Eerste verdieping: Overloop met 4 slaapkamers en badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet, badmeubel met dubbele wastafel. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. Bergruimte met c.v.-opstelling (2000).

Tweede verdieping: Middels vaste trap in trapkast is de tweede verdieping bereikbaar. De ruimte is in gebruik als bergruimte.

Algemeen:
De woning is traditioneel gebouwd omstreeks 1960 en diverse malen verbouwd. De kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing en het dak is gedekt met pannen. De woning is voorzien van een alarminstallatie en gedeeltelijk voorzien van rolluiken.

Bedrijfsgedeelte:

De veldschuur is gebouwd in 1975 en heeft een afmeting van 24 m x 17 m. De gevels zijn halfsteens gemetseld. De spanten zijn van staal. De vloer is van beton en het dak is gedekt met damwandprofielplaten. De schuur is voorzien van 2 overheaddeuren van 3,5 m hoog en 7 m breed. De veldschuur is in gebruik als machineberging en opslagruimte.

Verwerkingsruimte met verblijfplaats arbeidsmigranten:
Het gebouw is gebouwd in 1993 en heeft een afmeting van 28 m x 15 m. De gevels zijn gemetseld in spouw met isolatie. De vloer is van beton en het dak is gedekt met asbestvrije golfplaten met isolatie (dupanel). De ruimte is als volgt ingericht: Koelcel (4m x 4m), kantoorruimte (15 m²), betegelde kantine (50 m²) met keukenopstelling en sanitaire voorzieningen, 5 douches en 5 toiletten.
Op de eerste verdieping is een overloop met 3 slaapkamers voor 12 personen. Er is een vergunning voor slaapruimte van 30 personen. Verder is deze ruimte in gebruik voor de verwerking van tuinbouwproducten.

Koelcel en werkplaats
Dit gebouw is gebouwd in 1994 en heeft een afmeting van 20 m x 8 m. De gevels zijn gemetseld in spouw voorzien van isolatie, het dak is gedekt met asbestvrije golfplaten voorzien van isolatie (dupanel). De schuur is ingedeeld met een koelcel, 10 m x 8 m en een werkplaats, 10 m x 8 m.

Op het terrein is een doelmatige erfverharding aanwezig.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer PMR2000363
Vraagprijs € 549.500,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 2 augustus 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Tuinbouwbedrijf, vollegronds tuinbouwbedrijf
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1960
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3 ha 11 a 44 ca

Kaart