Verkocht

Verkocht: De Heldense Bossen, 5988 NH Helden

Vraagprijs
Type object Losse grond
Status Verkocht

Beschrijving

Heeft u al eens gedroomd van uw eigen stukje bos? Bij deze bieden wij u een perceel bos aan, groot circa 0.76.70 ha, welk is gelegen in het natuurgebied De Heldense Bossen in het buitengebied van Helden, nabij camping de Heldense Bossen. Het perceel is rechthoekig van vorm en is vanuit Struipweg en de Heldense Bossen bereikbaar (via een onverhard breed zandpad en fietspad, met auto en tractor begaanbaar) en biedt volop kansen voor mensen die op zoek zijn naar een stukje bos voor rust, houtwinning, vogelspotten, natuurbeleving of als belegging. Mogelijkheden genoeg met uw eigen stukje natuur in het buitengebied van Helden, net achter de camping de Heldense Bossen.

BODEM EN GEBRUIK
Het bos wordt vooral gekenmerkt door zijn volwassen opstanden van bomen met veelal een stamdikte van ca. 30-50cm. Boomsoorten zijn met name naaldbomen (grove den). Het perceel is als natuur aangemerkt en ook zo in gebruik. De omgeving wordt gekenmerkt door bos en natuur, met camping de Heldense Bossen op korte afstand.

KADASTRALE SITUATIE
Gemeente Helden, sectie C, nummer 2445, groot 0.76.70 ha.

BESTEMMING
Het perceel ligt binnen het bestemmingsplan “Buitengebied Peel en Maas” van de Gemeente Peel en Maas, deels onherroepelijk in werking per 24-12-2014. Het perceel heeft de enkelbestemming: 'Natuur', dubbelbestemming “waarde archeologie -5” en de gebiedsaanduidingen “ecologische hoofdstructuur' en “reconstructiewetzone – extensiveringsgebied” en “WRO-zone wijzigingsgebied 6bn”.

BIJZONDERHEDEN
In deze verkoop zijn geen productierechten en-/of betalingsrechten inbegrepen.

AANVAARDING
In overleg

VRAAGPRIJS
€ 1,50 per m²

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ger van den Hombergh (Registermakelaar/taxateur)
t: 06-83150166
e: gvandenhombergh@arvalis.nl

Arvalis kantoor Venlo
Villafloraweg 1
5928 SZ Venlo
t: 0478-578257
www.arvalismakelaars.nl

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 68059/27632
Vraagprijs Vraagprijs
Status Verkocht
Laatste wijziging Donderdag 1 september 2022
Bouw
Type object Losse grond
Soort bouw Bestaande bouw

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart