Verkocht

Verkocht: Thornerweg, 6097 NC Heel

Prijs op aanvraag
Type object Losse grond
Status Verkocht

Beschrijving

Namens mijn opdrachtgever mag ik u een mooi perceel cultuurgrond aanbieden welke op dit moment in gebruik is als landbouwgrond. Het perceel is gelegen aan de Sint Antoniusplas, ter hoogte van de Thornerweg en Sint Antoniusstraat te Heel. Dit in de directe nabijheid van Fun Beach en de Sluis Panheel.

KADASTRALE SITUATIE
Kadastraal bekend: Gemeente Wessem, sectie D, nummer 1153, groot circa 2.31.68ha

BODEM EN GEBRUIK
Het perceel is de afgelopen jaren in gebruik geweest als akkerland, voor de teelt van maïs. Het perceel is goed bereikbaar vanuit een verharde weg via de Thornerweg. De grondsoort van het perceel betreft goede zandgrond, welke altijd voor akkerbouwdoeleinden in gebruik is geweest. Bovendien is deze grondsoort ook voor tuinbouwgewassen van goede kwalteit. Het perceel is uitermate geschikt voor agrarisch gebruik of als belegging.

BESTEMMING
Het perceel ligt binnen het bestemmingsplan “Heel-Panheel” van de Gemeente Maasgauw, vastgesteld per 27-05-2015. Het perceel heeft de enkelbestemming “Agrarisch”, de dubbelbestemming “Waterstaat - Waterbergend rivierbed” en de gebiedsaanduiding “milieuzone - roerdalslenk 3”.

BIJZONDERHEDEN
Er rust een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5, lid 3, onder b, van de Belemmeringenwet Privaatrecht op een gedeelte van het perceel ten behoeve van Waterschap Limburg (riolering).

AANVAARDING
In overleg

VRAAGPRIJS
Prijs op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nard Driessen (Makelaar)
t: 06-48592874
e: ndriessen@arvalis.nl

Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA Roermond
t: (0475) 35 57 00
www.arvalismakelaars.nl

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 68059/27430
Prijs Prijs op aanvraag
Status Verkocht
Laatste wijziging Vrijdag 24 juni 2022
Bouw
Type object Losse grond
Soort bouw Bestaande bouw

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart