Te koop: Beversbergweg, 6271 EA Gulpen

Type object Losse grond

Beschrijving

ALGEMEEN
Namens mijn opdrachtgever mag ik u een perceel cultuurgrond aanbieden, welke in gebruik is als weiland / grasland (blijvend grasland). Het perceel is gelegen aan een onverharde weg de Beversbergweg te Ingber (Gulpen), deze te bereiken is vanuit de Ingberdorpsstraat. Dit is in het buitengebied van de gemeente Gulpen-Wittem.

KADASTRALE SITUATIE

Het object: Perceel cultuurgrond, groot ca. 1.49.33 ha.
Kadastraal bekend: Gemeente Gulpen, sectie D, nummer 207

Adres: Gelegen aan Beversbergweg te Ingber (Gulpen)

BESTEMMING
Het perceel is gelegen binnen het bestemmingsplan “Buitengebied Gulpen-Wittem”, vastgesteld op 05-01-2011 door de gemeente Gulpen-Wittem.
Het perceel heeft de enkelbestemming “Agrarisch met Waarden – Natuur- en landschapswaarden”. De dubbelbestemmingen “Waarde – Archeologie”, “Waarde – Cultuurhistorie”, “Waarde – Landschapselement” en “Waterstaat – Erosie”. De gebiedsaanduiding is “Milieuzone – Bodembeschermingsgebied”.

OMSCHRIJVING
Het betreft een perceel cultuurgrond welke in gebruik is als weiland / grasland (blijvend grasland), dit als zodanig de laatste jaren ook in gebruik is geweest. Het perceel grenst aan een onverharde weg, de Beversbergweg. Deze is bereikbaar vanuit de “Ingberdorpsstraat” te Ingber (Gulpen).

De grondsoort betreft Löss. In de omgeving zijn veelal agrarische cultuurgronden gelegen deze als weiland / grasland of voor diverse akkerbouwgewassen in gebruik zijn.

Bijzonderheden
- Bij deze verkoop kunnen betalingsrechten (voorheen toeslagrechten) mee overgaan op koper, verder zijn er geen productierechten inbegrepen.
- Het jachtrecht voor het perceel is niet verhuurd.


Aanvaarding
In overleg.

Vraagprijs
€ 6,95 per m2 k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nard Driessen (Makelaar)
t: 06-48592874
e: ndriessen@arvalis.nl

Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA Roermond
t: (0475) 35 57 00
www.arvalismakelaars.nl

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 68059/22143
Bouw
Type object Losse grond
Soort bouw Bestaande bouw

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart