Te koop: Wijngaardsvoetweg, 6247 BL Gronsveld

Prijs op aanvraag
Type object Losse grond

Beschrijving

ALGEMEEN

Namens mijn opdrachtgever mag ik u een perceel cultuurgrond aanbieden welke gelegen is nabij de Wijngaardsvoetweg te Gronsveld. Het perceel is prachtig gelegen, welke momenteel is ingericht als paardenweide. Mogelijkheden zijn er naar eigen wens in te richten met eventuele hoog- of laagstambomen.

KADASTRALE SITUATIE

Het object: Perceel cultuurgrond
Kadastraal bekend: Gemeente Gronsveld, sectie B , nummer 1229
Groot: 00.27.20 ha.
Adres: Gelegen nabij de Wijngaardsvoetweg te Gronsveld

BESTEMMING

Het perceel ligt binnen het “bestemmingsplan buitengebied” van de Gemeente Eijsden-Margraten, vastgesteld per 27-04-2010. Het perceel heeft de enkelbestemming “Agrarisch met waarden” en de dubbelbestemmingen “Waarde – Beekdal”, “Waarde – Ecologie”, “Waarde – Landschapselement” en “Waterstaat – Erosie”.
?

OMSCHRIJVING

Het perceel is aan de voor- en achterzijde gelegen aan de onverharde weg, de Wijngaardsvoetweg te Gronsveld. Het geheel is aan drie zijdes voorzien van een knip- en scheerheg. Aan de andere zijde heeft het perceel geen afrastering, gezien het perceel op dit moment samengetrokken is tot een weide. Opdrachtgever heeft dit tijdelijk aan de buurman beschikbaar gesteld, de oplevering geschiedt vrij van huur of pacht dan wel enig ander gebruik door derde. De grondsoort betreft Löss waardoor het perceel van erg goede kwaliteit is voor hoog- of laagstambomen, dan wel als grasweide.

Het betreft een ideale locatie om tot rust te komen en te genieten van de natuur, voor recreatief gebruik, belegging, dan wel als weiland voor diverse hobby doeleinden.

BIJZONDERHEDEN

- In deze verkoop zijn geen productierechten of betalingsrechten inbegrepen.
- Het jachtrecht voor het perceel is verhuurd.
- Het perceel is aan de voor- en achterzijde doormiddels van de Wijngaardsvoetweg bereikbaar. Aan de voorzijde loopt deze weg, middels een erfdienstbaarheid, over een ander perceel.
- Op het perceel rust een beheerpakket “L22 – Pakket knip- of scheerheg, pakket a” met een jaarlijkse vergoeding van € 673,73 en einddatum van 31-12-2021.

AANVAARDING
In overleg, eventueel per direct te aanvaarden.

VRAAGPRIJS
Op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nard Driessen (Makelaar)
t: 06-48592874
e: ndriessen@arvalis.nl

Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA Roermond
t: (0475) 35 57 00
www.arvalismakelaars.nl

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 68059/23265
Prijs Prijs op aanvraag
Bouw
Type object Losse grond
Soort bouw Bestaande bouw

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart