Verkocht

Verkocht: Weiweg/Elzervoetpad, 6351 AC Bocholtz

Prijs op aanvraag
Type object Losse grond
Status Verkocht

Beschrijving

ALGEMEEN
Namens mijn opdrachtgever mag ik u een perceel cultuurgrond aanbieden, welke in gebruik is als grasland (blijvend). Het perceel is gelegen aan de Elzervoetpad en de Weiweg, in het buitengebied van Bocholtz. Het perceel kan in zijn geheel worden aangekocht, maar het is ook mogelijk om een van de twee delen van het perceel aan te kopen.

KADASTRALE SITUATIE

Kadastraal bekend: Gemeente Simpelveld, sectie N, nummer 41, groot 1.17.95 ha

Adres: Gelegen aan Weiweg en Elzervoetpad te Bocholtz

Optioneel deel A: ca. 00.51.45 ha*
Optioneel deel B: ca. 00.66.50 ha*

BESTEMMING
Het perceel is gelegen binnen het bestemmingsplan “Buitengebied 2016”, vastgesteld op 16-08-2016 door de gemeente Simpelveld.
Het perceel heeft de enkelbestemming “Agrarisch met waarden – Natuur- en landschapswaarden”, de dubbelbestemmingen “Waarde – Archeologie 3, 4 en 5”, “Waarde – Ecologie” en “Waterstaat - Erosie” en de gebiedsaanduiding “overige zone – kleinschalige landschapselementen”.

*Indien het perceel in twee gedeeltes wordt verkocht, dan zal bij het tot stand komen van de verkoop de definitieve oppervlakte per gedeelte worden vastgesteld. Op basis van de definitieve oppervlaktes zal de koopsom worden berekend.

OMSCHRIJVING
Het betreft een perceel cultuurgrond welke momenteel in gebruik is als grasland (blijvend), deze als zodanig de laatste jaren ook in gebruik is geweest. Het perceel is uitermate geschikt voor het gebruik als weiland voor paarden of andere (hobby)dieren. Het geheel is aan iedere zijde voorzien van knip- en scheerheggen. Daarnaast is het perceel voorzien van enkele hoogstam fruitbomen (voornamelijk appel, peer en kers). Op de heggen alsook de bomen rust een onderhoudspakket tot 31-12-2021, welke nadien mogelijk verlengd zou kunnen worden.

De grondsoort betreft Löss waardoor het perceel van erg goede kwaliteit is voor hoog- of laagstambomen, dan wel als grasweide. Het perceel is aan de voorzijde gelegen aan de verharde weg, de Weiweg te Bocholtz. Aan een zijde is het perceel gelegen aan het onverhard voetpad, de Elzervoetpad, welke de mogelijkheid biedt om het achterliggend perceel (perceel B) afzonderlijk te bereiken.

Het betreft een ideale locatie om tot rust te komen en te genieten van de natuur, voor recreatief gebruik, belegging, dan wel als weiland voor diverse hobbymatige doeleinden.

Bijzonderheden
- Het perceel wordt in zijn geheel aangeboden met tevens de mogelijkheid om een gedeelte van het perceel aan te kopen. Een koop bestaande uit een deel van het perceel komt enkel tot stand indien er gelijktijdig een koper is voor elk afzonderlijk deel. De kosten voor het uitmeten en splitsen zijn voor rekening van kopers, ieder voor de helft.
- Op het perceel rust een beheerpakket bestaande uit “L22 – knip- of scheerheg, pakket a”, “L25 – boom op landbouwgrond, pakket a.39.003” en “L26 – half- en hoogstamboomgaard, pakket a” met tezamen een jaarlijkse vergoeding van € 822,80 en einddatum van 31-12-2021.
- In deze verkoop zijn geen productierechten of betalingsrechten inbegrepen.
- Het jachtrecht voor het perceel is verhuurd.

Aanvaarding
In overleg.

Vraagprijs
Op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Timon Dols (Makelaar)
t: 06-51225838
e: tdols@arvalis.nl

Arvalis kantoor Nuth
Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth
t: (043) 450 5100
www.arvalismakelaars.nl

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 68059/24347
Prijs Prijs op aanvraag
Status Verkocht
Laatste wijziging Maandag 26 juli 2021
Bouw
Type object Losse grond
Soort bouw Bestaande bouw

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart