nr 1.jpg nr 2.jpg nr 3.jpg nr 4.jpg nr 5.jpg nr 6.jpg nr 7.jpg nr 8.jpg nr 9.jpg nr 10.jpg nr 11.jpg nr 12.jpg nr 13.jpg nr 14.jpg nr 15.jpg nr 16.jpg nr 17.jpg nr 18.jpg nr 19.jpg nr 20.jpg nr 21.jpg nr 22.jpg nr 23.jpg nr 24.jpg nr 25.jpg nr 26.jpg nr 27.jpg nr 28.jpg nr 29.jpg nr 30.jpg
nr 1.jpg
nr 2.jpg
nr 3.jpg
nr 4.jpg
Verkocht

Verkocht: Gedeputeerde Laanweg 19, 1619 PB Andijk

Prijs op aanvraag
Type object Tuinbouwbedrijf, Bloembollenbedrijf
Aanvaarding In overleg
Perceeloppervlakte 22.630 m²
Status Verkocht

Beschrijving

Namens opdrachtgever TE KOOP aangeboden:

Modern tuinbouwbedrijf met landbouwgrond ter grootte van ca 2.26.30 ha

• Royale woning uit 2002
• Grote loods met koelruimte
• Ruime gebruiksmogelijkheden
• Glasvezelaansluiting aanwezig

Totaal groot circa 2.26.30 hectare (22.630 m2)
Eventueel uit te breiden met ruim 4 hectare veldkavel op circa 4 km afstand.
Grondsoort: Geëgaliseerde en verweerde zeekleigronden; zware zavel en lichte klei

Vraagprijs op aanvraag, aanvaarding in overleg.

ALGEMEEN
Dit moderne tuinbouwbedrijf is gelegen aan de Gedeputeerde Laanweg 19 te Andijk, nabij Wervershoof. Het bedrijf is thans in gebruik voor de teelt en verwerking van tulpen en pioenrozen.
De bedrijfswoning is royaal te noemen en is in 2002 gebouwd met kwalitatief goede materialen.
Het bedrijf beschikt over een moderne zeer courante loods welke grotendeels is geïsoleerd. De omliggende grond is van goede kwaliteit. De kassen zijn verouderd, maar bieden veel ruimte.
Het bedrijf ligt in het buitengebied van de gemeente Medemblik. Het erf is circa 8.000 m² groot. Het huidige bouwvlak biedt nog ruimte voor uitbreiding.
Rondom het bedrijf ligt circa 1,5 hectare landbouwgrond. De grond is van goede kwaliteit, geschikt voor diverse teelten.
Het bedrijf beschikt over een aparte electriciteitsaansluiting voor woning en bedrijfsgedeelte (3 x 80 Ampere) en een 40 m³ gasaansluiting. Het object is niet aangesloten op het riool, maar beschikt over een probleemloos functionerende septictank.

Woonhuis
Het royale woonhuis met een inhoud van circa 530 m³ dateert uit 2002 en is voorzien op de begane grond van een open leefkeuken en bijkeuken, woonkamer met vloerverwarming, hal/entree met toilet en meterkast en een kantoorruimte.
Middels een vast trap is de 1e verdieping te bereiken welk voorzien is van een ruimte voor de wasmachine en droger, een ruime badkamer met royaal hoekbad en 2e toilet tevens een aparte douche en vloerverwarming, de verdieping heeft verder 4 slaapkamers en een overloop, de 2e verdieping is bereikbaar via een vlizotrap.

Loods
De loods dateert uit 2001 is 25 m x 42 m. met een goothoogte van 6 meter. Een gedeelte van 24 x 25 m. is geïsoleerd (wanden en dak van sandwichpanelen) en in gebruik als verwerkingsruimte. De betonvloer is onderheid, gewapend en 18 cm dik. In deze verwerkingsruimte zijn twee warmte- koude cellen en één koelcel aanwezig met een hoogte van 6 meter en een totale oppervlakte van 270 m². De vloer is grotendeels voorzien van vloerverwarmingsleidingen.
Een gedeelte van 18 x 25 m. is in gebruik als opslagruimte. De vloer is verhard met betonplaten, de gevels zijn bekleed met damwandplaten. Het dak is gedekt met sandwichpanelen.

Schuur / werkplaats
De schuur / werkplaats is naar schatting gebouwd omstreeks 1979 en opgetrokken uit gemetselde gevels met een geïsoleerd, golfplaten gedekt dak (asbesthoudend). De vloer is voorzien van gestort beton. De schuur is thans in gebruik als werkplaats en opslagruimte.

Kassen
Vanuit de loods is de kas bereikbaar. Deze meet circa 1.600 m² en is in gebruik voor teelt en opslag. Voor deze kas is een venlokas van circa 700 m² aanwezig, welke gedeeltelijk is voorzien van een betonvloer met een oppervlakte van circa 230 m². Deze kas is thans in gebruik als broeierij voor tulpen.

GEBRUIK
Het betreft een draaiend tuinbouwbedrijf. Aanvaarding en oplevering in overleg.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00029
Prijs Prijs op aanvraag
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Tuinbouwbedrijf, Bloembollenbedrijf
Grondsoort Klei
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2002
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2 ha 26 a 30 ca

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart