Verhuurd

Verhuurd: Spiesberg 25, 5985 NP Grashoek

€ 1,- /mnd
Type object ALV overig
Status Verhuurd

Beschrijving

Opslagloods met kantoor gelegen in het buitengebied van Grashoek, gemeente Peel en Maas, langs de snelweg A67 Eindhoven - Venlo. De loods is gemakkelijk bereikbaar. Vanuit afrit 38 van de A67 binnen ca. 5 minuten! Het gaat om de loods met aan de voorzijde een kantoorruimte en kantine. Verder is er een ruime buitenopslagplaats.

De loods is gebouwd in 1980 en uitgebreid in 1985, deels geïsoleerd. De gevels zijn gemetseld. De constructie bestaat uit stalen spanten, die merendeels een vrije overspanning hebben. De vloeren bestaan uit vloeistofdichte gevlinderde betonvloeren. Er is een (half-) verharde buitenruimte aanwezig. Een gedeelte is verhard met beton en het grootste gedeelte is verhard met gebroken puin. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

De loods beschikt over 2 sectionaal deuren, waarvan een automatisch is met een hoogte van ca. 370 cm en een breedte van 430 cm. De andere sectionaal deur, welke handmatig bediend wordt, is 370 cm breedte met een hoogte van 380 cm.

Voor de loods is in 2016 een kantoorruimte gerealiseerd. Hierin bevinden zich naast een ruime kantoorruimte, een hal/entree, kantine met keukenblokje, kluis-/archiefruimte en 2 separate toiletten.

Gezien de ruimte en de doorrij hoogte kan de bedrijfsschuur prima gebruikt worden als opslagruimte. De loods is in gebruik geweest als opslagruimte voor hooi-, stro- en voeropslag. De ruimte voldoet ook prima voor berging van werktuigen of voor het opslaan van teelten in de boomkwekerij of een hoveniersbedrijf. Verder zou deze ook geschikt kunnen zijn voor opslag en verwerking van diverse tuinbouwteelten en/of producten. Ook kan gedacht worden aan op- en overslag van AGF producten.

De loods is gelegen binnen het bestemmingsplan
Buitengebied Peel en Maas, vastgesteld op 24-12-2014. Krachtens dit bestemmingsplan is dit bestemd als enkelbestemming: bedrijf Agrarisch verwant, dubbelbestemming: waarde archeologie – 5, bouwvlak, functieaanduiding: specifiek vorm van bedrijf – 55.

Alle noodzakelijke nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Optioneel te pachten: landbouwgrond
Het perceel cultuurgrond aangeduid met het blauwe kader is optioneel te pachten.

Het betreft een perceel landbouwgrond groot 00.82.36 ha. De grondsoort betreft gooreerdgrond met lemig
fijn zand (pZn23). Het perceel is redelijk van vorm, goed verkaveld en goed ontsloten aan een openbare
verharde weg.

Het perceel is niet gedraineerd en beregening is niet mogelijk.

Er loopt een hoogspanningsleiding over het perceel.

Momenteel is het perceel in gebruik als grasland.

Huurprijs:
Op aanvraag.

Aanvaarding:
Per direct mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
John Derix (makelaar)
t: 06-20958074
e: jderix@arvalis.nl

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 68059/30275
Prijs € 1,- per maand
Status Verhuurd
Laatste wijziging Dinsdag 5 september 2023
Bouw
Type object ALV overig
Soort bouw Bestaande bouw

Brochure(s) en overige bijlagen

Kaart